Vojtek v šoku! Frontman Kabátů chlípným lovcem žen? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vojtek v šoku! Frontman Kabátů chlípným lovcem žen?

Frontman kapely Josef Vojtek
Frontman kapely Josef Vojtek (Reprofoto FTV Prima)

Když se na Instagramu objevil profil lídra Kabátů Pepy Vojtka (55), mnohým fanouškům kapely to udělalo radost. Ta se rázem změnila ve zmatení, když se muzikant se svým profilem začal prezentovat poněkud neobvykle…

Zpěvák Josef Vojtek je jedním z těch, kteří sociální sítě ke svému úspěchu nepotřebují a tvrdí, že se obejdou i bez nich. Vlastní profil na Facebooku či Instagramu si nikdy nezaložil. Pak ale došlo ke změně, jelikož se jeho jméno začalo objevovat na momentálně populárnějším Instagramu.

Na stránce profilu, kam lidé obvykle píší něco stručného o sobě, se však objevila tato věta: „Jsem frontman české skupiny Kabát,“ bylo uvedeno v popisu profilu. Ačkoli někteří lidé skupinu Kabát neposlouchají, málokdo by nevěděl, kdo je jejím frontmanem. Někteří již začali pochybovat o tom, zda profil skutečně patří Vojtkovi.

Pepa Vojtek: Proč by Karla Svobodu poslal za oceán?

Video se připravuje ...

Podezření vzrostlo v momentě, kdy začal dotyčný v rámci profilu lajkovat fotky pohledným slečnám, a ve snaze navázat bližší kontakt některým dokonce psal zprávy. Zpěvák přitom stále tvrdí, že sociální sítě jdou mimo něj…  „Nemám Instagram ani Facebook, nemám nic, vůbec se o tyhle věci nestarám,“ sdělil Vojtek webu Expres.cz.

Absolonová promluvila a Horna se stěhuje! A Jirák tajně ve vězení

Video se připravuje ...

Instagramový profil tak spravuje anonym, který se za zpěváka vydává. Vojtkovi se toto bohužel nestalo poprvé. „Řešil jsem to kdysi, na Facebooku byli nějací Vojtkové, je to docela nepříjemné, ale každý člověk pochopí, že to asi nejsem já. Tenkrát jsme to řešili s právníkem, to je stejně nepostižitelné, ten člověk to zavře a za týden se to objeví jinak, je to trochu smutné. Když má někdo takovou náturu, že se vydává za někoho jiného,“ dodal Vojtek.



Přečtěte si
mbmb
6. 5. 2021 • 16:28

Rozsévač děti primitiv.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.