Syn lídra Kabátů v seriálu Modrý kód: Skončil na urgentu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Syn lídra Kabátů v seriálu Modrý kód: Skončil na urgentu!

Adámek skončil na urgentu, naštěstí ale jen před kamerou.
Adámek skončil na urgentu, naštěstí ale jen před kamerou. (Foto Aha! - Daniel Černovský, David Kundrát, TV Nova, ara)

Přestože je mu teprve sedm, už se o něho přetahují televize! Syn Pepy Vojtka (54) Adam si odskočil z novácké Ordinace do primáckého Modrého kódu. Na urgentu rubavské nemocnice ho přijímala tátova expartnerka Sabina Laurinová (47)!

Malý Vojtek si zahrál Matěje, kterého zradily dýchací cesty a skončil na JIP. „Adam se na natáčení moc těšil. Netušili jsme vůbec, že se potkáme se Sabinou – a bylo to milé,“ prozradila deníku Aha! maminka Jovanka Vojtková (40).

Malý profesionál
„Adámek je vnímavý, citlivý, talentovaný kluk. Před kamerou absolutní profesionál,“ nemohla si ho vynachválit Laurinová. „Byla pro mě radost se s ním potkat i při natáčení Modrého kódu,“ řekla Aha! představitelka vrchní sestry Mery. Kromě Sabiny Laurinové se Adam setkal na place také s představitelem primáře Bojana Jiřím Štěpničkou (72). Oba se dobře znají, protože sedmiletý Vojtek hrál čtyřletého Štěpničku v nedávno premiérovaném filmu ČT Past o hercově matce, prvorepublikové hvězdě Jiřině Štěpničkové (†73).

Vzorný školák
Přestože je Adam dítko školou povinné, už má našlápnuto stát se dětskou hvězdou. „Jsem rád, že se natáčí převážně o víkendech. Nerad bych, aby Áďa zanedbával školu...“ svěřil Aha! táta Pepa. Jeho obavy jsou ale zbytečné. Podle maminky je jejich syn vzorným žákem a skvěle zvládá jak školní povinnosti, tak natáčení.

Syn rockera Pepy Vojtka Adam přijal roli v Modrém kódu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.