Vojtkův syn v Ordinaci: Adamova maminka Jovanka o protekci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vojtkův syn v Ordinaci: Adamova maminka Jovanka o protekci

Adámek vOJTEK V ORDINACI V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ.
Adámek vOJTEK V ORDINACI V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ.  (TV Nova)

Syn rockera Pepy Vojtka (57) a tanečnice Jovanky (43) roste divákům před očima v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Tam nastoupil v pouhých sedmi letech jako nesmělý Filípek. Za tři roky si již na seriálové prostředí zvykl, a nabízí se tak otázka, zda svůj herecký talent využije i do budoucna.

Zatím to vypadá, že se Adam Vojtek (10) na pěveckou dráhu po vzoru svého tatínka nevydá. V Ordinaci v růžové zahradě 2 působí již třetím rokem, a kdo si na začátku myslel, že roli Filípka Hanáka získal díky slavným rodičům, dnes již o jeho hereckém talentu nikdo nemůže pochybovat. Jeho postavu ale provází v seriálu samé dramatické momenty, šikanou počínaje.

Josef Vojtek opět v roli táty! Natrénováno mám, tak proč ne, říká

Video se připravuje ...

Nyní si tvůrci troufli Adámka herecky posunout na ještě vyšší úroveň a předepsali mu zdravotní komplikace. Seriálový Filípek opravdu nemá na růžích ustláno, zato Adámek si tyto herecké výzvy nemůže vynachválit. „Teď je natáčení Ordinace super! Musel jsem hrát, že mi je hodně zle, že mě bolí břicho. Taky jsem musel dělat, že jsem upadl, byl v bezvědomí, takže jsem se snažil nedýchat. Nakonec moje postava Filipa skončí v nemocnici a bude to hodně napínavé!” nastínil nejbližší děj Adam Vojtek.

Být hercem od útlého věku se pro některé může jevit jako splněný sen. Pravdou však je, že má syn frontmana Kabátu o to více povinností a hodně toho musí dohánět. O žádné protekci tedy nemůže být řeč. Lze ovšem konstatovat, že spojuje příjemné s užitečným.

Frontman Kabátů má s dcerou, kterou má s Laurinovou, jasné plány!

Video se připravuje ...

„Myslím, že od začátku jeho hraní v Ordinaci je vidět, že ho to před kamerou baví, na tom se nic nezměnilo. A také to, že se může občas ulít ze školy. Pak to samozřejmě doháníme, nikdo mu nic neodpustí, a tak se kromě nových textů společně učíme zameškanou látku a doděláváme úkoly,“ vysvětlila maminka Jovanka, díky níž si syn Adam rozšiřuje své obzory. Pro jakou kariéru se jednoho dne rozhodne, sám v tuto chvíli ještě netuší. „Zatím úplně nevím, herectví mě baví a moc, ale stejně tak to mám s fotbalem, hokejem nebo kickboxem. Prostě uvidím,” dodává Adámek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.