Kate a William: HÁDKY KVŮLI SYNOVI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kate a William: HÁDKY KVŮLI SYNOVI

Princ William a princezna Kate na cenách BAFTA 2023
Princ William a princezna Kate na cenách BAFTA 2023 (Reuters)

Již brzy nastane v královské rodině významná událost. Korunovaci krále Karla III. bude sledovat celý svět. Princ William (40) a jeho manželka princezna Kate (41) se však nedokážou shodnout, jakou roli bude v cermeoniálu hrát jejich nejstarší syn George (9).

Korunovace proběhne 6. května a královská rodina si už teď všechno poctivě nacvičuje, aby nenastaly nějaké zmatky. Na očích bude nejen princ William a jeho žena princezna Kate, ale i jejich tři děti George (9), Charlotte (7) a Louis (4). Zatímco Charlotte a Louis se mají události zúčastnit jen jako diváci, u nejstaršího prince George se zvažuje, zda mu nesvěřit trochu více zodpovědnosti. Jeho rodiče se ale ne a ne dohodnout a za zavřenými dveřmi královského paláce mají kvůli tomu probíhat hádky.

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...

„Od svých kontaktů jsem slyšel, že se trochu dohadují o tom, zda by měl George sehrávat formálnější úlohu. Slyšel jsem, že Kate a William se bojí, že toho na něj bude příliš,“ pronesl královský komentátor Tom Quinn. Jak se rodiče nakonec rozhodli, se nejspíš dozvíme až při sledování velkolepého ceremoniálu.

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.