Důkazy mluví jasně! Meghan záviděla Kate odjakživa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Důkazy mluví jasně! Meghan záviděla Kate odjakživa

Meghan a Kate spolu dodnes nevychází
Meghan a Kate spolu dodnes nevychází (Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, profimedia.cz)

To, že vévodkyně Meghan Markle (41) nikdy příliš nevycházela s princeznou Kate (41), není žádné tajemství. Nicméně se ukázalo, že Meghan ke Kate chovala nenávist ještě dávno před tím, než potkala svého současného manžela prince Harryho (38).

Vévodkyně Meghan se dušovala, že o královské rodině vůbec nic nevěděla, dokud nepoznala Harryho. Lhala. V roce 2014 si totiž vedla svůj vlastní blog, který zásobovala články na nejrůznější témata, jak píše portál Daily Mail. Samozřejmě nezapomněla napsat i o události desetiletí a to byla svatba prince Williama a Kate Middleton, která se uskutečnila v roce 2011.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

„Holčičky sní o tom, že se z nich stanou princezny. Já vždycky chtěla být She-Ra, princezna moci. Byla to rebelka známá pro svou sílu. Rozhodně se tady nebavíme o Popelce," začala Meghan, která tím narážela právě na Kate.

„A tenhle sen u některých žen přetrvává i v dospělosti. Vždyť se stačí podívat na tu pompéznost a okolnosti královské svatby. A to, že se o tom pořád donekonečna mluví," neskrývala zášť Meghan. Ta si svůj blog roku 2016 raději smazala, ale co se jednou objeví na internetu, to už nikdy tak úplně nezmizí.

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
7. 3. 2023 • 13:12

Dáma je psychopatka, jinak není na to co říci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.