Konec pohádky? Harry definitivně bez Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konec pohádky? Harry definitivně bez Meghan

Meghan s Harrym nemají zrovna růžové období
Meghan s Harrym nemají zrovna růžové období (Profimedia)

Život Sussexů se začíná pořádně rozvracet! Po posledních událostech souvisejících zejména s vydáním Harryho memoárů se Meghan začala od svého prince distancovat a už nyní je zřejmé, že Harryho nedoprovodí ani na korunovaci krále Karla III. Blíží se snad královský rozvod?

Ačkoli by se dalo dusno mezi Karlem III. a jeho mladším synem Harrym krájet, král udělal vstřícný krok a Sussexům nechal zaslat pozvánku na svou korunovaci. Podle komorníka princezny Diany ale Meghan účast odmítne a princ se do Británie vydá nejspíš sám. 

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

„Pravděpodobně by to pro ně bylo neuvěřitelně nepříjemné, a to hlavně pro Meghan. Nevím, jestli jsou na to připraveni,“ řekl deníku Mirror Paul Burrell. „Nemyslím si, že Meghan je dostatečně statečná a silná, aby se korunovace zúčastnila. Musela by se podívat do očí rodině, kterou zdiskreditovala. Myslím, že Harry přijede sám,“ domnívá se. Pro Harryho by to tak byla první královská ceremonie, kde jej jeho žena nepodpoří svou přítomností.

V kuloárech se proslýchá, že ani v soukromí Harryho a Meghan není příliš klidná atmosféra. Vévodkyně špatně nese zejména stín, který se na ni snesl po Harryho vydání autobiografie Spare. Někteří dokonce mluví i o blížící se zkáze, která může končit rozvodem páru. V monarchii by šlo o vítaný akt. Král už jednou připustil, že je schopný svému synovi vše odpustit, když se vzdá Meghan. 

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
21. 3. 2023 • 22:01

Že by Harry opustil své milované děti a vrátil se do Anglie, kde je tak zdiskreditovaný? Možná jednou, až budou jeho děti dospělé a aféra utichne. Ale v dohledné době těžko. Bez ohledu na jeho vztah s Meghan.

Milla
19. 3. 2023 • 17:10

Burrell ví rozhodně starou belu,už by skutečně mohlo médiím které si ho zvou jako experta dojít že přes 25 let nemá žádný kontakt s královskou rodinou a jeho předpovědi se se železnou pravidelností míjí.Jako třeba když si byl o svatbě Williama a Kate "absolutně jist že Kate bude ještě v tomto roce matkou".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.