Porážka na plné čáře: Meghan polyká hořké slzy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Porážka na plné čáře: Meghan polyká hořké slzy

Meghan s Harrym
Meghan s Harrym  (Profimedia)

Pozornost, která se v poslední době stáčí k princi Harrymu (38), Meghan (41) moc nevoní. Po vydání knihy Spare (Náhradník), kde se vévoda vypisuje i mimo jiné i z intimních zážitků, včetně omrzlin na svém přirození, které jej potrápily na svatbě jeho bratra, by se nejraději propadla do země. 

Podle expertky na řeč těla Louise Mahlerové prožívá Meghan (41) jedno z nejtěžších období. Nejenže je ve stínu svého muže, ale prý se i stydí. „Od první chvíle, co ji Harry představil, jsem jasně viděla, že má samu sebe na prvním místě. Je to herečka a za poslední dva roky na sobě změnila skoro všechno, od stylu chůze po způsob, jakým se usmívá,“ popsala britskému Expressu a dodala: „Když teď vyplavaly na povrch všechny princovy problémy, pro Meghan je to enormní potupa.“ 

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Image nejvlivnějšího páru světa, na které Meghan tvrdě pracovala, je tatam a milovnice všeho luxusu je nyní zahanbená. „Harry se naštve, tak napíše knížku. Ta vyjde a spolu s ní i všechno, co není úplně hezké. Je to neatraktivní, protože nic z toho neposouvá Meghan na výsluní,“ vysvětlila Mahlerová. Otázkou je, zda to Meghan ustojí. 

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
25. 8. 2023 • 12:08

Hahaha.Obdivuji vaše informace, o kterých ani Hary, že se staly-

pravlast
9. 3. 2023 • 11:43

Povýšenecká kosočtverečka by ráda vzala roli královny,ale smůla je že manžel je levoboček od majora krysy,to je ten co kdysi učil jeho matku rajtovat na koni.Současný král Karel nemohl připustit parohy a přijal ho za syna i když všichni jasně věděli a major krysa se aktivně hlásil k otcovství.

AHel
8. 3. 2023 • 19:24

Kdo seje vítr, sklízí bouři.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.