Konec pro Harryho a Meghan? Království chystá odplatu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Konec pro Harryho a Meghan? Království chystá odplatu

Harry s Meghan nejsou vítaní...
Harry s Meghan nejsou vítaní... (Archiv)

Pohár trpělivosti, zdá se, už přetekl. Král Karel III. chystá sankce pro všechny členy královské rodiny, kteří nejsou pro monarchii přínosem. Prst ukazuje také na jeho druhorozeného syna...

Když se před pár lety Harry (37) a Meghan (41) rozhodli vymanit z drsných podmínek protokolu monarchie a přestěhovali se za oceán, mluvilo se o odebrání královských výhod. Královna se však rozhodla, že mohou nadále užívat titul vévody a vévodkyně a nechávala Harrymu otevřenou možnost návratu. 

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Dokument Sussexů a následné vydání autobiografické knihy už jsou ale moc. Podle Karla III. jdou Meghan i Harry ostře proti království, které tak trpí na své dobré pověsti, a mají být za své činy náležitě potrestáni. Mluví se i o tom, že jen u odebrání titulů nezůstane. 

Podobně razantní krok už podnikl proti svému bratru Andrewovi, který čelí obvinění se sexuálním podtextem. „Možnost, že Karel utne svému bratrovi všechny královské výhody a skutečně ho odsune na druhou kolej, je čím dál reálnější,“ podotkla královská komentátorka Daniela Eslerová pro portál The News. Podle TN.cz Andrewovi palác zjara seškrtá apanáž ve snové hodnotě 7,7 milionů korun ročně. 

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.