Tohle Meghan položí! Milenka Harryho si nebere servítky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle Meghan položí! Milenka Harryho si nebere servítky

Popularita Harryho a Meghan v USA klesá...
Popularita Harryho a Meghan v USA klesá... (Profimedia)

Když princ Harry (38) letos vydal svou knihu s názvem Náhradník, nejspíš ho nenapadlo, že by ji někdo mohl použít proti němu. Ale stalo se. Jeho první milenka Sasha Walpole (40) se totiž dost ostře opřela do jeho současné manželky Meghan Markle (41).

Princ Harry se ve své knize rozepsal o tom, jak právě se Sashou přišel ve svých šestnácti letech o panictví. Jeho vůbec první milenku dost překvapilo, jak detailně jejich styk popsal. „Skutečný šok přišel poté, co jsem si to celé přečetla. To, co napsal, byla skutečně podrobná pravda. Vrátilo mě to zpátky. Nejsem ale uražená,“ svěřila se v rozhovoru moderátorovi Piersovi Morganovi. „Mohl mi dát vědět, že dá tuto scénu do knihy,“ dodala Sasha, která se s Harrym neviděla už dlouhých 21 let.

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

A aby toho nebylo málo, nebála se promluvit i na adresu jeho současné manželky Meghan. Když se jí moderátor zeptal, zda si podle ní Harry polepšil, nebo pohoršil, její odpověď byla jasná. „Rozhodně pohoršil!“ reagovala okamžitě. Zvídavého moderátora také zajímalo, jestli Sashe princ Harry připadá šťastný. „Není to ten kluk, kterého si pamatuji, to rozhodně ne,“ pronesla Sasha, která si prince pamatuje mnohem veselejšího. Ale koneckonců s ním naposledy mluvila před dvěma dekádami…

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.