Uražená Meghan chystá pomstu! Vybrala si toho nejvyššího | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Uražená Meghan chystá pomstu! Vybrala si toho nejvyššího

Harry a Meghan
Harry a Meghan (profimedia.cz)

Princ Harry (38) a jeho manželka vévodkyně Meghan (41) jsou poslední dobou dost na očích. Jejich útoky na královskou rodinu neutichají a podle odborníka Toma Bowera bude hůř.

Manželé denně vytahují na královskou rodinu další a další špínu. Podle královského životopisce Toma Bowera to ale není nic nečekaného. Vévodkyně Meghan má podle něj speciální talent, dokáže totiž vycítit slabinu člověka a následně ji použít proti němu. „Meghan lidi zavrhuje kvůli jakékoliv slabosti, je to taková její specialita. Stejně jako ponížila vlastního otce, ublížila své rodině a několika přátelům, chce se pomstít i příbuzným Harryho za domnělé urážky vůči její osobě," pronesl pro britský deník Express Tom.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Upozornil také na to, že Meghan si už vyhlédla svou nejnovější oběť a míří vysoko. Údajně si plánuje podat samotného krále Karla III. „Vévodkyně umí vycítit lidské slabiny na míle daleko a z krále Karla III. jeho zranitelnost přímo srší," vysvětlil pro The News Bower. Zdá se, že královská rodina se ještě má na co těšit a ne v dobrém slova smyslu.

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.