Stín nad Harrym: Nečekaná kudla do zad od Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Stín nad Harrym: Nečekaná kudla do zad od Meghan

Harry a Meghan
Harry a Meghan (profimedia.cz)

Poprask okolo autobiografie prince Harryho (37) ne a ne utichnout. Spare, v překladu náhradník, patří mezi jedno z nejdiskutabilnějších témat v historii království. Na nekalé praktiky systému, do kterých je podle Harryho vyprávění zapojená celá rodina, upozorňuje surovou formou. Zmiňuje například necitlivé protěžování Williama (40).

Když Harry zveřejnil rozhodnutí, že vydá svou otevřenou zpověď, mnozí vinili právě jeho ženu. Královská rodina má už delší dobu podezření, že právě Meghan (41) má prsty v řadě Harryho rozhodnutí, které palác hodnotí jako nelogické. Král Karel III. se měl údajně dokonce vyjádřit, že by syna přijal zpět a byl ochoten na všechno zapomenout, kdyby se s Meghan rozvedl...

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

Teď se ale spíš ukazuje, že z dění okolo knihy nemá radost ani sama vévodkyně. Jakoby předpokládala, že toto čtení Británii rozdělí na dva názorové tábory, rozhodla se od počinu svého muže už předem distancovat. 

„Měla vážné obavy, jestli je to správný krok,“ řekl listu The Telegraph zdroj z okolí manželského páru ještě před tím, než se kniha stala dostupnou veřejnosti. Nakonec se rozhodla, že se nebude účastnit ani propagačních akcí. „Váhala, jestli se zapojit, aby ji pak neobvinili z toho, že chce Harrymu ukrást slávu, kterou to přinese,“ dodal zdroj podle TN.cz. 

Harry v knize popisuje například šikanu a necitlivé jednání královského personálu, který mu měl údajně dávat záměrně menší příděly jídla než Williamovi, zmiňuje viditelné protěžování staršího bratra, kterého měl od dětství uctívat jako budoucího krále, surovou bitku v paláci, kde měl William Harryho zbít a naráží i na svou pravou podstatu - tedy to, že měl v rodině jasnou funkci. Stát se rozptýlením pro Williama, případně být připraven mu darovat orgány či krev v případě potřeby. 

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
27. 1. 2023 • 03:34

Protežování pane autor,ne protěžování.Jinak moc nevěřím že Meghan je proti,mimochodem mají smlouvu na to že vypotí čtyři knihy a jednou z nich bude i Meghanina plačtivá kniha.

Uživatel_5622661
25. 1. 2023 • 16:43

Pane Baumgartner, dlouho jsem se tak nepobavila. Pro Vás palec nahoru

Jozef Baumgartner
25. 1. 2023 • 16:10

A to sa z toho poserú .Tá štetka bude žiadať po rozvode polovicu Británie.

AHel
25. 1. 2023 • 16:04

On Harýček dostával i míň jíst!!!! No to je vrchol, keců, kravin. Myslím, že jeho maminka se v hrobě obrací. Ubožáček nic víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.