V království to vře: Útok Meghan na těhotnou Kate | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

V království to vře: Útok Meghan na těhotnou Kate

Harry promluvil o problémem Meghan a  Kate.
Harry promluvil o problémem Meghan a Kate. (Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, profimedia.cz)

To, že vévodkyně Kate (40) a vévodkyně Meghan (41) nebudou nikdy velké přítelkyně, ačkoli je pojí téměř stejný věk i příbuzenské vztahy, bylo zřejmé už před tím, než si talentovaná herečka prince vzala a oficiálně se tak zapsala mezi členy monarchie. Teď Harry (38) prozradil, kdy došlo k osudovému momentu, který mezi obě krásky vložil klín. 

Velkolepá svatba Harryho a Meghan byla pro všechny emočně náročná, její plánování snad ještě víc, zvlášť pro Kate, která byla v té době těhotná a čekala nejmladšího syna Louise. 

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

Malá princezna Charlotte měla jít za družičku, Kate ale vyžadovala, aby měla všechna děvčata bílé punčocháče, jak praví královský protokol. Meghan však usoudila, že punčocháče jsou zbytečné a pro malé dívky nepohodlné vzhledem k teplotám, které v Británii v době svatby panovaly. Snahu Kate o to prosadit bezvýznamný kus oděvu na nohách malých holčiček měla při ostřejší výměně názorů okomentovat slovy: „Máš těhotenský mozek ze všech těch hormonů, ne?“ 

Za prohlášení proti požehnanému stavu Kate byla Meghan náležitě pokárána, od tohoto okamžiku vedou obě vévodkyně tichou válku. Přísný královský protokol a téměř nulová svoboda o to prosadit si svůj názor byl také jeden z mnoha důvodů, proč se posléze Harry a Meghan rozhodli vystoupit z království. 

I další díly dokumentu jsou velmi zajímavé

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Milla
11. 1. 2023 • 05:26

Prý přísný protokol a nulová možnost prosadit své názory.V čem je protokol přísný byste mi zřejmě neřekli že ne a u názorů záleží na tom o jaký jde.Mohli byste vědět že Meghan si ty holé nohy u družiček prosadila a zřejmě tak podle vás zachránila holčičkám život,v květnu musí být v Anglii vedro k padnutí,že.Spíš to jen ukazuje Meghaninu nevychovanost a dělání problémů za každou cenu.No samozřejmě že názory že si chcce i jako working royal vydělávat balík komerčními aktivitami,že nesmí přijímat freebies a že nechce být v pořadí až za Kate ale požaduje aby byly "equal",tedy rovnocenné jsou názory které si skutečně ta hamižná nicka prosadit nemohla.Jsou to pravidla která prostě respektují všichni členové královské rodiny,v tom nebyla jen ta drzá superstar.Anna je nějak hrdá abych neřekl nafoukaná ale nápad že by měla být s Kate "equal" by jí ani nenapadl stejně jako vydělávat na svém postavení členky královské rodiny.A to proti Meghan pracovala víc než pětinásobně.

Uživatel_5437174
10. 1. 2023 • 16:29

Boha jeho, u nás doma jsem jako malá měla také téměř nulovou možnost prosadit svůj názor. Mám také sepsat všechny slovní přestřelky a poznámky na které u nás doma za ty roky proběhly? 🙄 Jděte už do háječka zeleného

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.