William kontra Harry Tak tohle je definitivní konec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

William kontra Harry: Tak tohle je definitivní konec!

Princ Harry si nebere servítky
Princ Harry si nebere servítky (Archiv)

Již tolik poznamenané vztahy mezi bratry Harrym (38) a Williamem (40) dokument o mladším zmiňovaném a jeho manželce Meghan (41) zřejmě nadobro zpřetrhal. Útoky na královskou rodinu jako na instituci byly očekáváné. Že si ale princ nebude brát servítky, co se staršího bratra Williama týče, a to i přes kdysi silné bratrské pouto, čekal málokdo. Mnozí tvrdí, že je to poslední hřebíček do sourozenecké rakve.

Drželi spolu v dobrém i zlém. Ačkoli byly královské protokoly mnohdy pro dospívající bratry přísné, společně plnili své role a navzájem si byli oporou. Po úmrtí maminky, princezny Diany (†36), to platilo dvojnásob. Těžko uvěřit, že se nerozluční bratři od sebe tolik vzdálili, a to nejen zeměpisně. V kontroverzním dokumentu Harry & Meghan se mladší z bratrů opravdu nedržel zpátky. Když mohl označit viníka a ze sebe učinit ještě větší oběť instituce, do níž se narodil, učinil tak.

Jak informoval deník Blesk, v dokumentu vzpomíná Harry i na období, kdy na něj bratr William křičel před královnou Alžbětou II. (†96) kvůli „Megxitu“. Dále Harry osočil bratra z porušení slibu, v němž stálo, že proti sobě nikdy nepostaví své mediální týmy. A zatímco mladší z bratrů se dokázal oprostit od královských povinností, William jim šel podle Harryho směle na ruku.

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

Ať už William bratrův dokument zhlédl, nebo ne, zprávy o jeho obsahu se k němu patrně dostanou. Již teď několik odborníků na královskou rodinu soudí, že se mezi bratry vytvořila propast, která se jen tak nezacelí. „Myslím, že tohle je konec. Skončili spolu,“ konstatoval zdroj blízký královské rodině pro web Page Six. „Vzhledem k obviněním, se kterými Harry vyrukoval v posledních třech dílech dokumentu, si myslím, že opravdu už není šance, že by to spolu vyřešili,“ myslí si odbornice na královskou rodinu Katie Nichollová (45).

Forejt o novém dokumentu Netflixu o Harrym a Meghan: Ničí rodinná pouta na generaci dopředu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
5. 1. 2023 • 17:58

Všeho dočasu...Ti dva "Amerikáni" to je páreček. Z těch nenávist, nepokora, neslušnost, nemorálnost, nestoudnost, nečes­tnos­t,nech­ytros­t, neinteligence, nekritičnost, neomalenost jen kape. Chudáci děti,přeci, kdyby byli jako rodina v pohodě,tak jen září štěstím a žijí si krásný život se svými dětmi a na všechno ostatní hází bobek. Je mi jich strašně líto, život je krátký, ty se hledali, až se našli. Škoda, že jeden z nich není schopen zavelet.... a dost!!!!! Budeme se ze života radovat a bratrovi v Anglii budu přát jen to nejlepší. To by se všem ulevilo....na toto jsou oba velcí slaboši...bohužel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.