Vrchol pokrytectví mezi Kate a Meghan: Tohle by každý neskousl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vrchol pokrytectví mezi Kate a Meghan: Tohle by každý neskousl

Princ William se svou rodinou a princ Harry se svou manželkou Meghan.
Princ William se svou rodinou a princ Harry se svou manželkou Meghan. (Instagram)

Načasování premiéry dokumentu Harry & Meghan nemohlo být horší. Ačkoli se nyní propast mezi nimi a královskou rodinou prohloubila, pravidla rozhodla, že mezi bratry a jejich manželkami musí být v období vánočních svátků nastolen mír. Tento fakt princ William (40) s Kate Middleton (40) jen stěží zpracovávají…

Napjaté vztahy mezi čtveřicí sílí, podle vánoční tradice se ovšem musí chovat jako velká šťastná rodina. To je pro následovníka trůnu a jeho choť velmi hořká pilulka, kterou musí spolknout. Ačkoli se k dokumentu mladšího z bratrů a jeho manželky Buckinghamský palác odmítá vyjadřovat, je jasné, že za jeho zdmi budí velké emoce. Harry (38) s Meghan (41) nezvolili cestu klidného žití ve Spojených státech bez královských pravidel, na kterou se tolik těšili, nýbrž se rozhodli poodhalit dění, nově třeba velmi alarmující přístup k ženám v královské rodině.

Třaskavý dokument Harry a Meghan: Další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

Dokument je bezesporu kontroverzní podívanou, která však v nelichotivém světle vykresluje spíše je dva, třebaže jejich původním záměrem nebylo ublížit svým blízkým. Přesto jejich ostrá slova bratra Williama a manželku Catherine zasahují jako nože.

O to těžší je pro ně nyní zachovat chladnou hlavu a chovat se profesionálně během vánočního období, kdy se očekává, že si oba páry vymění dárky pro své potomky. „Věřte tomu nebo ne, ale Sussexové si budou letos vyměňovat dárky s princem a princeznou z Walesu. Navzdory tomu, že je mezi páry zlá krev, William a Kate by nikdy nepřipravili malého Archieho a Lilibet o dárky pod stromečkem," cituje královského korespondenta Roye Nikkhaha server TN CZ.

Forejt o novém dokumentu Netflixu o Harrym a Meghan: Ničí rodinná pouta na generaci dopředu

Video se připravuje ...

Ať už mají dospělí mezi sebou jakékoli spory, děti z toho vynechávají, aby jim nezkazili vánoční náladu. „Je to tradice, kterou by si nedovolili porušit ani Harry s Meghan. I ti odešlou dárky pro prince George, prince Louise a princeznu Charlotte. Dospělí si ale žádné dárky posílat nebudou," objasnil Nikkhaha pro portál Mirror.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.