Do čeho Meghan nutí Harryho? Je mi až nevolno, tvrdí expertka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Do čeho Meghan nutí Harryho? Je mi až nevolno, tvrdí expertka

Princ Harry a Meghan Markle
Princ Harry a Meghan Markle (profimedia.cz)

Veřejnost je přesvědčena, že v jejich manželství tahá za nitky Meghan Markleová (41). Ta je čím dál více v nelibosti a reputaci si nezlepší ani převzetím významné ceny.

Získat ocenění za boj proti rasismu je jednoznačně důvodem k hrdosti, pozadí událostí, které vedly k tomu, aby tuto cenu převzal právě mladý královský pár, je ovšem přinejmenším k zamyšlení. V kontroverzním rozhovoru s Oprah Winfreyovou (68) zmínila vévodkyně ze Sussexu mimo jiné i údajné obavy královské rodiny týkající se barvy pleti Archieho (3), prvního potomka Meghan a Harryho (38).

Usmiřovací cesta Harryho a Meghan: 15 minut s Charlesem a strach z Williama?

Video se připravuje ...

Toto prohlášení bylo pochopitelně šokující a rozhodně na královskou rodinu nevrhalo dobré světlo. Jak informoval serve TN CZ, mělo jít konkrétně o prince Charlese, nyní Karla III. (74), z jehož úst tyto obavy vyzněly.

Meghanina slova, která pravděpodobně též přispěla k převzetí prestižní ceny, ostře napadla znalkyně britského královského dvora Angela Levinová. „Je mi až nevolno z toho, že Harry, který měl se svým otcem až do svatby s Meghan velmi blízký vztah, si dokázal vzít peníze a teď si vezme i cenu za obvinění své rodiny z rasismu, aniž by měl jakýkoliv důkaz,“ nebrala si servítky Levinová.

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho

Video se připravuje ...

Podle portálu Showbiz Cheat Sheet dále uvedla, že Meghan nabádá Harryho ke kritice své rodiny. Princ jde na úkor vztahů se svou rodinou manželce na ruku, což poškozuje jeho jinak dobré jméno. Tak či tak by měli začátkem prosince vystoupat na pódium a cenu Roberta F. Kennedyho za hrdinný boj proti rasismu si převzít.



Přečtěte si
Novotna Jirina
23. 1. 2023 • 14:03

nebankovní půjčka
Dobrý den, potřebujete hypoteční úvěr? půjčka na auto? Mohu Vás odkázat na spolehlivého věřitele pana Gala Pavola, je to spolehlivý věřitel, můžete mít půjčku od 15 000 Kč do 5 000 000 Kč se sazbou 3%, pokud potřebujete půjčku akutně, můžete se obrátit přímo na něj.
E-mail: gala­pavol­547@gm­ail.com

picoda
6. 12. 2022 • 15:38

AHel
30. 11. 2022 • 17:33

Nevděčný spratek a podpantoflák. A celá Amerika ať jde s takovým to oceněním "na vodě" do háje zeleného. Pozlacená hniloba!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.