Nad Meghan se stahují mračna: DRSNÁ POMSTA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Nad Meghan se stahují mračna: DRSNÁ POMSTA!

Meghan Markle
Meghan Markle (profimedia.cz)

Sami se rádi prezentují na veřejnosti prostřednictvím knih, dokumentů i podcastů. Jakmile se ale objeví někdo z minulosti prince Harryho (39) či vévodkyně Meghan (42) ve snaze přihrát si polévku a na královský pár leccos prozradit, je zle. Tentokrát si nervozitou kouše nehty vévodkyně Meghan. Na scénu se po letech vrátil její exmanžel a potichu zůstat nehodlá.

Se sepisováním pamětí se roztrhl pytel, značka Harry a Meghan navíc dobře prodává. Na to nepřišli pouze manželé, kteří touto cestou udržují popularitu a zájem o své osoby, ale i jejich blízké i vzdálené okolí. Po letech se rozhodl na sebe upozornit i exmanžel vévodkyně ze Sussexu, filmový producent Trevor Engelson (46), jenž se rozhodl sepsat vzpomínky na nepříliš dlouhé manželství s Meghan. Jak napsal server eXtra.cz, ze strany Meghan mělo jít pouze o výhodný vztah za účelem zviditelnění se.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Podle všeho byl právě americký producent tím, kdo Meghan zajistil první výraznější roli ve filmu s Robertem Pattinsonem (37) Nezapomeň na mě, kde ztvárnila barmanku. Jakmile se začaly pracovní nabídky Meghan kupit, vztah začal mít trhliny. Server Mirror uvedl, že poté, co se Meghan odstěhovala za prací do Toronta, kde natáčela úspěšný seriál Suits (Kravaťáci, pozn. red.), chovala se docela jinak. Roli Rachel navíc rovněž měla získat díky tehdejšímu manželovi.

Harry a Meghan to rozjeli na koncertě Beyoncé. Společnost jim dělala Meghanina maminka Doria Ragland.

Video se připravuje ...

Po dvouletém manželství nakonec jiskra vyprchala. Za rozvod podle Markleové mohly nesmiřitelné rozdíly. Nyní se zdá, že bývalý manžel sdělí světu skrze knižní publikaci i svou verzi, a lichotkami na účet Meghan zřejmě bude šetřit. A tak se manželka prince Harryho může opět obávat o svou reputaci…  



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.