Dusno mezi Meghan a Harrym graduje: RADIKÁLNÍ KROK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Dusno mezi Meghan a Harrym graduje: RADIKÁLNÍ KROK!

Utíká Harry od Meghan?!
Utíká Harry od Meghan?! (profimedia.cz)

Společné projekty a toliko oblíbené párové rozhovory jsou zřejmě minulostí. Princ Harry (38) a vévodkyně Meghan (42) jdou od sebe, alespoň co se pracovních plánů týče. Značí to snad i začátek konce vztahu jako takového?

Přísloví, jež praví, že ve dvou se to lépe táhne, nemusí vždy nutně platit. Důkazem jsou manželé Harry a Meghan, kteří společně víří spíše negativní emoce a jsou terčem kritiky. Jejich individuální aktivity si ovšem své publiku nachází, a tak zřejmě přišli na to, že méně je více, a v pracovním životě se každý rozhodl jít vlastní cestou. „Uvědomili si, že už jim to v tomhle ohledu neklape,“ uvedla pro britský Daily Mail expertka na královskou rodinu Alison Boshoffová.

Nyní se oba soustředí na své vlastní projekty, které je těší. Meghan klade důraz na svou charitativní činnost a zajímá se hlavně o rovnost a práva žen. Na hudební a streamovací platformě Spotify vydala na toto téma podcast Archetypes, který však po 4 měsících skončil. Švédská firma navíc s princem a vévodkyní po společné domluvě utnula spolupráci. Princ Harry se též pohybuje v prostředí filantropů. Na jeho oblíbené akci se však objevil bez Meghan.

Kramný podal stížnost! Kim Čong-un míří do Ruska. A setkal se Harry s rodinou?

Video se připravuje ...

„Ten pracovní rozvod je čím dál viditelnější. Harryho charitativní akce Invictus Games má pro něj obrovský význam, ale je to jeho věc, ne jeho ženy. Proto tam není a přijede až na závěr koncem příštího týdne,“ vysvětlila expertka. Ačkoli se slovo rozchod skloňuje v případě Harryho a Meghan čím dál častěji, žádné spekulace se zatím nepotvrdily. Po odchodu z Velké Británie ale měli společné plány i po pracovní stránce. A ty se nyní rozplynuly jako pára nad hrncem...



Přečtěte si
AHel
12. 9. 2023 • 15:55

filantrop....za břicho se popadám, rozmazlený fracek, nemakačenko....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.