Dánský korunní princ Frederik (55): Obviněn z nevěry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dánský korunní princ Frederik (55): Obviněn z nevěry!

Dánský princ Frederik a princezna Mary s dětmi
Dánský princ Frederik a princezna Mary s dětmi (Reuters)

Pověst dánského korunního prince Frederika ( 55) visí na vlásku. Charismatického a sportovně založeného šlechtice totiž španělský tisk obvinil z nevěry! Manželce Mary (51) měl údajně zahnout s krásnou herečkou a kuchařkou mexického původu Genovevou Casanovou (47).

Paparazzi své tvrzení ale nemohou opřít o žádnou pikantní fotografii. Jediné záběry na údajný zamilovaný páreček jsou ty z procházky po Madridu, kde Genoveva žije a kam si princ zajel na krátký výlet, zatímco jeho žena byla v New Yorku. Údajně byli spolu v muzeu, na večeři a sedm nočních hodin měli strávit v jejím bytě, přičemž do domu vstupoval každý zvlášť! 

„Jsou přátelé. Znají se už nějakou dobu a mají společné známé. Potkávají se několikrát do roka,“ vysvětluje kauzu španělská moderátorka Susanna Grisová (54). Dostaveníčka si podle ní dávají zpravidla na loveckých víkendech v horách, kam smí jen vybraní, solventní a za všech okolností diskrétní hosté.

Samotná herečka, kterou Španělé v současné době vídají hlavně jako účastnici celebritní edice kuchařské show MasterChef, však pomluvy vehementně vyvrací. „Kategoricky odmítám, že by mezi mnou a princem Frederikem existoval jakýkoliv romantický vztah!“ vyjádřila se naštvaná Casanova. „Věc už řeší moji právníci, jedná se o ukázku naprosté zlomyslnosti,“ dodala a žádá (zatím marně) časopis Lecturas o stažení článku. 

Koruna vrcholí: Drsné chvíle královské rodiny opět ožijí

Video se připravuje ...

A co na to příští dánský král? Moc se toho od něj věru nedozvíme. Spolu s celým dvorem si osvojili postoj, který k nepříjemným aférám zaujímala loni zesnulá Alžběta II.: „Na nic si nestěžuj a nic nevysvětluj.“ Urozená rodina věří, že čím méně toho k dané senzaci řekne, tím lépe. A i navenek se Frederik s Mary chovají, jako by se nechumelilo. Jaká atmosféra ale asi panuje za zdmi jejich paláce?! 



Přečtěte si
pravlast
15. 11. 2023 • 06:45

Dobře to vypadá,vlastně reklama že ty šlechické rody nejsou im*p­o*ten­tní,ma­dammmm by vlastně mohla svědčit že princ je nejen velký,ale i pohotový a velmi flexibilní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.