Trápení si vybralo svou daň? Z vévodkyně Meghan je kost a kůže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Trápení si vybralo svou daň? Z vévodkyně Meghan je kost a kůže!

Meghan a Harrymu se příliš nedaří...
Meghan a Harrymu se příliš nedaří... (Foto Profimedia.cz, Facebook)

Vévodkyně Meghan (42) to v poslední době nemá jednoduché. Musí řešit finanční problémy, trable v manželství s princem Harrym (38) a také celkový tlak veřejnosti, který je na ni vyvíjen. Tyto všechny faktory se začaly podepisovat i na jejím vzhledu.

Bylo jen otázkou času, kdy si stres vybere svou daň. „Když Meghan nemá situaci pod kontrolou, dostaví se u ní úzkost,“ pronesl zdroj z jejího okolí pro magazín  Life & Style. „Snaha znovu se prosadit v šoubyznysu, neustálé problémy s penězi, do toho Harry cestuje a nechává ji často doma samotnou – to vše se sčítá. Je prostě vystresovaná a její přátelé se obávají, že by se mohla dostat do nepěkné spirály,“ vysvětlil dál.

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

Dodal také, že podle jejích nejbližších přátel Meghan zhubla minimálně 15 kilogramů. Když se totiž prý dostane do svízelné situace, tak skoro nejí. Nedávno ji společnost Spotify zrušila milionovou smlouvu na její podcast a gigant Netflix ji vyhrožuje tím samým, pokud s Harrym nevymyslí nějaký výdělečnější obsah.

„Být milionově zadlužený je nesmírně stresující. Spousta lidí kvůli tomu nemůže v noci spát a řekl bych, že Meghan patří mezi ně. Udržet si okázalý životní styl, který vedou, není snadné,“ svěřil se stejný zdroj pro web The Thing.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
26. 8. 2023 • 17:26

Chuděrka je vystre­sova­ná,roz­ruše­ná,hub­ne a nejí,ještě aby tak měla zaražené větříky...A vůbec jak to, že žádná společnost z Hollywoodu něpřišla s významnými rolemi a slouvami?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.