Osudový krok krále Karla: S Meghan se už nepočítá! Co Harry? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Osudový krok krále Karla: S Meghan se už nepočítá! Co Harry?

Král Karel III., princ Harry a manželka Meghan
Král Karel III., princ Harry a manželka Meghan (profimedia.cz)

Král Karel III. (74) se svým nejmladším synem princem Harrym (38) osobně nemluvil od ledna letošního roku. V tento měsíc totiž Harry vydal memoáry, kterými pošpinil královskou rodinu. Král chce ale očividně zakopat válečnou sekyru – chystá totiž usmiřovací schůzku.

„Král si přesunul oficiální návštěvu Francie na 20. září, takže má několik dní na to, aby se v Londýně sešel se svým synem. Jeho kolegové se nyní snaží doladit detaily schůzky,“ pronesl zdroj z blízkého okolí královské rodiny pro magazín OK!. Konkrétní datum schůzky je stanoveno na 17.9.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Krále Karla III. ranilo, jak se Harry ve svých memoárech vyjadřoval o jeho manželce královně Camille (76), ale se svým synem kvůli tomu nechce zpřetrhat veškerý kontakt. „Britský monarcha strašně moc miluje svého syna, ale Harry ho svým jednáním ranil. Vždy tu pro něj bude, ale chce udělat čáru za veřejným pošpiňováním,“ dodal zasvěcenec.

Zajímavé je, že usmiřování se nebude týkat Harryho manželky, vévodkyně Meghan (42). Král chce očividně vše probrat jen se svým synem, a jelikož Meghan v minulosti celý palác obvinila z rasismu a mnoho dalšího, setkat se s ní nechce.

Zapomněl Karel na syna Harryho?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
13. 1. 2024 • 12:53

Milá Caribiko,Camilla nikoho odnikud nevytlačila,když se začali znovu vídat bylo to manželství už dávno v troubě a cjudinka Diana byla uprostřed minimálně třetího momanželského vztahu a fakt nevím proč by měl Charles být věrný nevěrné ženě.Navíc Harry se stýkal s maminčinými milenci i v paláci kde Camilla nikdy v životě nebyla.Domů si vodila milence jen Diana.Id Dianiny smrti uplynulo už 26 let,jak dlouho se na to ještě bude vymlouvat?Princezna Alexandra ztratila tragicky otce když jí bylo rok a půl a neudělalo to z ní ani lhářku ani hamižnou bestii.Pořád je to úžasná dáma.Jestli vám přijde že v knize nenapadá královskou rodinu tak jste musela číst nějakou jinou.

qwerta
23. 8. 2023 • 07:55

caribika
23. 8. 2023 • 07:36

Nemyslím si, že Harry v knihe pošpinil kráľovskú rodinu a tiež si nemyslím, že bolo vhodné takú knihu vydať. Ale bolo to jeho rozhodnutie. A potom, ako sa má dieťa pozerať na milenku svojho otca, ktorá vytlačila jeho matku zo zákonného manželstva? Život v kráľovskej rodine musí byť veľmi náročný a Harry stratil matku veľmi malý, preto mu v živote chýba stabilita, ktorú mu Meghan, možno nie tým najlepším spôsobom poskytla.

Milla
22. 8. 2023 • 19:46

Bod jedna.Žádná schůzka nebyla oznámena,zase to jsou jen bulvární výmysly.Bod dva-milé AHA-kdo jsou královi "kolegové" o kterých tady mluvíte?

Dianthos
22. 8. 2023 • 18:03

Byla by sama proti sobě, kdyby mu v tom bránila. Meghan potřebuje otevřít finanční kohoutky a zlepšit si své společenské postavení, ne přijít o všechno, co jim ještě zůstalo (tituly a následnictví).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.