Podivné mlžení Harryho o Meghan: Důvody zná jen vévoda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Podivné mlžení Harryho o Meghan: Důvody zná jen vévoda

Utíká Harry od Meghan?!
Utíká Harry od Meghan?! (profimedia.cz)

Už několik měsíců se mluví o tom, že je manželství prince Harryho (38) a Meghan Markle (42) trvale rozvráceno, Sussexové spolu už ani nemají sdílet společnou domácnost. Harry to přitom nepřizná...

Je to sice veřejné tajemství, nicméně Harry se ze záhadných důvodů snaží udržet dekorum a ke vztahu se svou ženou se nijak nevyjadřuje. Naopak. Při poslední návštěvě Japonska se dokonce snažil budit dojem, že je o vévodů všechno v naprostém pořádku...

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu

Video se připravuje ...

Během své návštěvy byl zachycen v nákupním centru a měla se podle listu Daily Mail vyjádřit, že je zde proto, aby koupil něco pro svou ženu. 

Meghan před pár dny oslavila dvaačtyřicáté narozeniny, podle všeho bez manžela, žádná gratulace nepřišla ani ze strany členů monarchie. Již dříve jsme informovali o tom, že jde o promyšlený tah krále Karla III., Camilly, Kate a Williama, kteří chtějí minimalizovat jakýkoli kontakt s Meghan. 

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.