Krach vztahu Harryho a Meghan: Kamarád řekl, jak se věci mají | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krach vztahu Harryho a Meghan: Kamarád řekl, jak se věci mají

Utíká Harry od Meghan do hotelu?!
Utíká Harry od Meghan do hotelu?! (profimedia.cz)

V poslední době je spojuje více špatného než dobrého, a tak se čím dál více spekuluje nad manželskou krizí prince Harryho (38) a Meghan Markleové (41). Slova kamaráda z blízkého okolí by měla uvést věci na pravou míru. Jak to tedy mezi královskými odpadlíky je?

Spekulace o neblahém dění u prince Harryho a Meghan Markleové kolují po světě již nějaký ten pátek. Na věrohodnosti jim přidává fakt, že se pár dlouhodobě potýká s neblahými událostmi, které oba vysilují. Podle informací webu RadarOnline jsou oba vyčerpaní z kritiky veřejnosti, neúspěšných obchodních dohod a v neposlední řadě i ze sporů, které vedou se svými příbuznými.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Jak napsal web Expres.cz, Harryho a Meghan již začaly odmítat velké firmy jako hudební portál Spotify či streamovací služba Netflix. Do toho vede princ Harry soudní spory s bulvárem a na výzvu krále Karla III. (74) museli manželé vrátit klíče od britského sídla Frogmore Cottage. Na jeden pár až příliš strastí. Nebylo by proto divu, kdyby sami nevěděli kudy kam.

Vzhledem ke sdělení blízkého zdroje manželů se ale zdá, že oba útrapy překonávají. „Nic z toho není pravda, je to doslova vymyšlené,“ vyjádřil se společný kamarád pro PageSix ke kolujícím fámám. Faktem však podle serveru TN CZ zůstává, že finanční zásoby se pomalu, ale jistě tenčí a není příliš odkud brát. Otěže by podle svých asistentů měla převzít právě Meghan, které je nyní doporučováno vzkřísit hereckou kariéru. Jen na slavná jména ostatně královský pár donekonečna spoléhat nemůže...

Forejt o novém dokumentu Netflixu o Harrym a Meghan: Ničí rodinná pouta na generaci dopředu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Fred Finns
27. 7. 2023 • 11:59

Zkoušeli jste získat úvěr od bank bez úspěchu? Potřebujete peníze na expanzi nebo založení vlastního podnikání? Získejte půjčku od jedné z předních britských úvěrových společností. Můžete se přihlásit přes whatsapp: +14092051142 nebo e-mail: larry­fox201­7@hot­mail­.com

stoura
27. 7. 2023 • 05:31

Bože, Vy tady máte starosti! Ona že je zlatokopka? Copak tady v té společnosti zlatokopky nejsou???

pravlast
26. 7. 2023 • 07:35

Oba mi připadají jako duševní mrzáčci,on levoboček (otcem je major krysa a je dohledatelný) ona kříž*ženka z významně nižší kasty a bez IQ asi oba.Smutná budoucnost.

Jana Eber Šmídová
25. 7. 2023 • 21:57

To je dávno jasné, když se Harry zamiloval to komediantské zlatokopky.
Ona je opakem šlechty a láska v rodině musí být založena na více, než tom co oba předvádějí celý čas.

Iveta Novotná
25. 7. 2023 • 18:03

On pokrytec, ona vypočítavá potvora-zlatokopka. Jak může někdo říkat, že chce soukromí a přitom o sobě psát knihu, kde vše vyzvoní i velmi osobní věci? Hlavně, že to sype velké peníze a může se dál žít na vysoké noze.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.