To nevysvětlí: Drsné důkazy proti Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

To nevysvětlí: Drsné důkazy proti Meghan

Meghan se ukázala jako pěkná sedmilhářka
Meghan se ukázala jako pěkná sedmilhářka (Netflix, The Duke and Duchess of Sussex)

Vévodkyně ze Sussexu, Meghan Markelová (41), si může připsat do výčtu všech svých trapasů další metál. Po provaleném podvodu s podcasty a zcela nevhodném výstupu, kde po vítězství Harryho klubu v zápase póla v Santa Barbaře, naběhla na pódium, bude vysvětlovat svůj životopis. 

V dokumentu, který totiž předkládala ve chvíli, kdy se ucházela o herecké příležitosti, je mnoho sporných bodů. Zejména role, které podle zahraničních médií patrně nikdy neztvárnila. Podle životopisu je Meghan profesionální divadelní herečkou, která si připsala na své konto například prestižní roli Annie ve hrách Into The Woods a Stepping Out od světově uznávaného Richarda Harrise.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Také se zde píše, že Meghan mluví plynule španělsky a francouzsky, což nikdy nevyužila, aškoli měla v království mnoho příležitostí. Podle Daily Mail jde tak o zcela nesmyslné informace, kterými si Meghan snažila navýšit hodnotu.

Úsměvné jsou i poznámky, že Meghan ovládá dovednosti profesionálního kickboxera. V každém případě je její objevený životopis jen dalším důkazem, který dokládá, že manželka prince Harryho trpí poruchou osobnosti...

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Míša Málková
4. 7. 2023 • 18:29

Víte, jaký je rozdíl mezi vámi a Meghan? Vy děláte uklízečku na nádraží, zatímco ona požaduje miliony dolarů za svoje jméno, za kterým má napsané něco, co není pravda.

Mia McGill
3. 7. 2023 • 20:44

No to je opravdu hrůza. Já mám také drobné nesrovnalosti v životopise. Už se jdu objednat k psychologovi s poruchou osobnosti.

Mia McGill
3. 7. 2023 • 20:43

No to je opravdu hrůza. Já mám také drobné nesrovnalosti v životopise. Už se jdu objednat k psychologovi s poruchou osobnosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.