Meghan pukne vzteky: Její Harry v náruči Kate | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Meghan pukne vzteky: Její Harry v náruči Kate

Kate Harrymu nabízí pomoc
Kate Harrymu nabízí pomoc (profimedia.cz)

Rozvod Harryho (38) a Meghan (41) je naprosto nevyhnutelný, je jen otázkou času, kdy se dají věci do pohybu. Stín nad Harryho manželstvím je tématem i pro královskou rodinu, princ navíc nachází velmi překvapivé zastání v manželce svého bratra Kate (41). 

Že se Meghan a Kate tak úplně nemusí, je veřejným tajemstvím. Obě dámy měly několik vyhrocených sporů, které měla na svědomí zejména Meghanina panovačnost a nulová schopnost přistoupit ke kompromisnímu řešení. 

Tohle je nová britská princezna! Kate a William ukázali miminko!

Video se připravuje ...

Opakovaně se také mluvilo o tom, že i Kate je toho názoru, že Harry zcela propadl manipulativním praktikám své ženy, Harrymu nyní nabízí pomocnou ruku. Tajný zdroj britského deníku The Sun však ve spojení Harryho a Kate vidí velké úskalí. „Kate sice Harrymu vždycky odpustí, ale ví, že pokud by se skutečně stala Harryho důvěrnicí ve Velké Británii, Meghan to nesmírně naštve. Hlavně kvůli tomu, že Meghan měla vždycky pocit, že se Kate snaží Harryho poštvat proti ní,“ cituje informace Expres.cz. 

„Pokud by skutečně došlo k tomu, že Kate bude Harrymu po ruce a udílet mu rady, navíc v době, kdy si s Harrym budou procházet těžkým obdobím, naštve to Meghan ještě více než kdysi,“ řekl také tajný zdroj. 

Ve hře jsou nyní zejména děti - Archie a Lilibet, o které Harry rozhodně nechce přijít, Meghan jde ale přes mrtvoly a je možné, že proti Harrymu vytáhne tu největší zbraň, kterou může být i znemožnění kontaktu, zvlášť, pokud se Harry skutečně spojí s Kate. 

Pět let Williama a Kate

Video se připravuje ...



Přečtěte si
strng
19. 12. 2023 • 15:01

Kate je hlavně pěkná mrcha. Když dokázala řešit barvu kůže Harryho děti tak je to hodně velké dno.

ELLA Průšová
24. 6. 2023 • 17:50

Meghan by měla, tuhle intrikánku Kate, nakopnout, až by jí botu pokálela! Kate je zlá, zákeřná a všude bude jen škodit! Meghan, konej!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.