Na tohle Meghan nebyla připravená: Exmanžel šel s pravdou ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Na tohle Meghan nebyla připravená: Exmanžel šel s pravdou ven!

Meghan Markle a její exmanžel Trevor Engelson
Meghan Markle a její exmanžel Trevor Engelson (Instagram, archiv)

Není tajemstvím, že vévodkyně Meghan (41) měla před princem Harrym (38) ještě jednoho manžela. Tím byl filmový producent Trevor Engelson (46). Je až podezřelé, jak exmanželé dosahují životních milníků ve stejnou dobu. Je to náhoda?

Na první pohled by se dalo říct, že Trevor Meghan tak trochu „kopíruje“. Svou současnou manželku Tracey požádal o ruku jen dva týdny po svatbě Harryho a Meghan. Jenže to zdaleka není všechno. Pouhé tři měsíce po narození Archieho, prvního syna Harryho a Meghan, se i Trevor s Tracey dočkali potomka.

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

Podobný scénář se opakoval. Tři týdny poté, co Meghan porodila dceru Lilibet, šel i Trevor s pravdou ven a oznámil, že se stane dvojnásobným tatínkem! „Tahle věc s dítětem byla prozatím dost dobrá… tak si to zopakujeme. Už na podzim!“ napsal podle webu OK! Magazine Engelson ve svém prohlášení. Jen stěží se dá věřit tomu, že tohle všechno jsou pouhé náhody.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
10. 6. 2023 • 17:04

Exmanžel se uchýlil k pomluvám, to se stává, snad u každého rozvedeného páru! Nechte už Maghan na pokoji! Že je Kate falešná, to nikomu nevadí?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.