Spadla klec! Definitivní konec Meghan a Harryho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Spadla klec! Definitivní konec Meghan a Harryho

Harry a Meghan mají útrum!
Harry a Meghan mají útrum! (profimedia.cz)

Chtěli se odříznout od povinností spojených s jejich tituly, a tak před více než třemi lety opustili Velkou Británii a rozhodli se usadit nejprve v Kanadě, poté ve Spojených státech. Přesto nebyli princ Harry (38) a Meghan Markleová (41) od královské rodiny odříznuti úplně. Poslední vazby přetrhali až po výzvě krále Karla III.

Dobrovolně se zřekli svých titulů a s Buckinghamským palácem již nechtěli mít nic společného. Zadní vrátka si ovšem nechali otevřená. Harry a Meghan totiž u sebe schraňovali klíče od britského sídla Frogmore Cottage. Ty nakonec museli po výzvě Karla III. (74) vrátit, k čemuž se evidentně pár příliš neměl. Klíče vrátili až po šesti měsících od králova příkazu. „Můžeme potvrdit, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu opustili Frogmore Cottage,“ sdělil sir Michael Stevens britskému deníku The Sun.

Zapomněl Karel na syna Harryho?

Video se připravuje ...
Při pohledu na historický dům o deseti ložnicích není divu, že Harrymu a Meghan odevzdání klíčů trvalo. Jak informoval web TN CZ, dům jim v roce 2018 věnovala královna Alžběta II. (†96) jako svatební dar. Po jejich odchodu do Spojených států jej využívala Harryho sestřenice Eugenie (33). Nyní už je jisté, že jak zadní vrátka, tak dveře k tomuto sídlu se pro Harryho a Meghan jednou provždy zavřely.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
6. 7. 2023 • 17:03

Tak myslím,že se to rýsuje...S Megan je vévodkyně,s děcek princátka,a bohatá apanáž až do smrti...no neber to !!

stařec
1. 7. 2023 • 14:11

Prosím tě, bolítě ta dutá hlava??!!

pravlast
30. 6. 2023 • 17:19

Trapný levoboček,synek lady Di a majora Krysy nepatří do královské rodiny.Polo***oška ho sice ovládá,ale vlastně nelze pochopit o co jí jde.Takže správně králi Karle-Charlesi III.,vykopněte tu chamraď nejen z GB,ale i z rodiny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.