To se dalo čekat! Harry na útěku před pomatenou Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

To se dalo čekat! Harry na útěku před pomatenou Meghan

Utíká Harry od Meghan do hotelu?!
Utíká Harry od Meghan do hotelu?! (profimedia.cz)

Pozdě, ale přeci? Princ Harry (38) podle odcizené nevlastní sestry své manželky Meghan Markleové (41) začíná pociťovat, že je jeho manželství vedeno pevnou rukou Meghan a sám má pod kontrolou pramálo. Prozřel snad za ta léta, co mu okolí naznačuje, že je jeho vztah jen dobře promyšlený kalkul?

Nové spekulace o vztahu Harryho a Meghan vyvstaly na stanici GB News, kde moderátor a spisovatelka Angela Levinová, zaměřující se na královskou rodinu, rozebírali současnou situaci mezi královskými odpadlíky. Manželé se totiž od sebe vzájemně vzdalují. Podle Lavinové se Meghan více osamostatňuje. Sám princ Harry ale v poslední době též upřednostňuje samotu a Meghaninu přítomnost nevyhledává, jak napsal web eXtra.cz.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Další pochyby rozdmýchala Samantha Markleová (58), odcizená sestra Meghan, která si začala všímat Harryho pochyb a je toho názoru, že pokud nebude mladší z královských princů jednat především ve svém vlastním zájmu, v budoucnosti by mohl silně narazit. Co se nevlastní sestry týče, nebrala si Samantha servítky. Meghan podle ní trpí narcistickou poruchou osobnosti.

Putin navštívil Ukrajinu. Babiš se musel omluvit za udavače. A Harryho účast na korunovaci

Video se připravuje ...

Meghanin vliv na Harryho také spustil sérii rozhovorů, kde se oba nevybíravě vyjadřovali na účet královské rodiny. V rozhovoru pro Oprah Winfreyovou (69) kupříkladu nařknuli Buckinghamský palác z rasismu. Hlavní slovo tehdy měla především Meghan. I Harrymu se ovšem pozornost zalíbila, což vyústilo v letošní vydání autobiografie Náhradník. Zřejmě ale i on již začíná chápat, že se situace dávno vymkla jeho vlastní kontrole…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.