Detaily svatby Šeredové na Sicílii odhaleny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Detaily svatby Šeredové na Sicílii odhaleny

Šeredové svatební dárečky.
Šeredové svatební dárečky. (Instagram)

Modelka Alena Šeredová (45), žijící dlouhá léta v Itálii, se podruhé vdala. Jejím vyvoleným se stal italský miliardář a dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi (49), s nímž má dceru Vivienne (3).

Svatba se konala na italské Sicílii v historickém městečku Noto. Aleninou svědkyní byla kráska z Milána Lavinia Borromeo (46), která je manželkou známého amerického podnikatele Johna Elkanna (47). Alena s Alessandrem se v centru historického městečka Noto poprvé objevili v pravé poledne, když ulicemi projížděli v zelenkavém fiatku cabrio. Stylové autíčko vpředu i vzadu zdobil nápis Just married, tedy právě oddáni. A za ním hrkala asi desítka prázdných plechovek uvázaných na provázcích. Kolem pobíhali fotografové a snažili se pořídit co nejlepší záběry, jak se k sobě dvojice zamilovaně tulí a tu a tam si vzájemně vymění polibek.

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení?

Video se připravuje ...

Nevěsta Alena s jednoduchým, ale romantickým účesem, oblékla bílé šaty s nabíranými krajkovými rukávky, její ikonické vnady smyslně zvýrazňoval výstřih a decentní šperk na krku. Alessandro zvolil oblek v námořnické modři, ke své manželce se tiskl a blaženě se usmíval. Šeredová v minulosti devět let tvořila pár s italským fotbalovým brankářem Gianluigi Buffonem. Svatba se tehdy konala v roce 2011 na pražském Vyšehradě. Společně mají dva syny – Davida Leeho (13) a Louise Thomase (15).

Šeredová porodila dceru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.