Detaily ze zásnub vnadné dýdžejky Pomeje: Utrpení z vedra a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Detaily ze zásnub vnadné dýdžejky Pomeje: Utrpení z vedra a...

Andrea Pomeje se svým partnerem Petrem Plačkem se zasnoubili v Thajsku.
Andrea Pomeje se svým partnerem Petrem Plačkem se zasnoubili v Thajsku.  (Instagram)

Půl roku a do všech detailů plánoval Petr Plaček (42) žádost o ruku dýdžejky a moderátorky Andrey Pomeje (34). A zatímco ona křtila knihu Byla to jízda (Do říše snů!), Plaček, který teď dělá Andree road manažera, svěřil Aha! detaily ze zásnub i chystané svatby.

Pro bývalého pokrývače se jednalo o první žádost o ruku v životě, a tak si na ní nejen dal opravdu záležet, ale byl také značně nervózní. Zatímco zásnuby proběhly 6. března na písku u moře, svatba bude v Čechách. Na podzim, který oba milují. „Nemáme rádi léto. To celé protrpíme,“ prozradil Aha! Petr a přiznal, že by si s Andreou přáli prvního společného potomka.

Pomeje se snoubencem na Miss: Ňadra sotva udržela v dekoltu

Video se připravuje ...

Zatím totiž vychovávají jen Aničku (9), kterou má dýdžejka z prvního manželství s hercem Jiřím Pomeje(†54). Andrea si po ztrátě manžela vytrpěla své, stejně jako spisovatelka Valentina Lebová. I proto se dýdžejka stala kmotrou její knihy pojednávající o ztrátě životní lásky, která se nakonec ukázala jako dar.

Průšvih dýdžejky Andrey Pomeje: Zamořila celou čtvrť!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.