Průšvih Andrey Pomeje: Zamořila vesnici chobotnicí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Průšvih Andrey Pomeje: Zamořila vesnici chobotnicí!

Deadia Cosmetics: Andrea Pomeje
Deadia Cosmetics: Andrea Pomeje (Blesk:Renata Matějková)

Milovnice asijské kuchyně Andrea Pomeje (34) se chtěla v kuchařském umu posunout dál, ale podcenila zrádné mořské plody. Chapadlo chobotnice totiž nechala v lednici déle, než bylo datum spotřeby na obalu... A málem kvůli tomu evakuovali okolí jejího domu.

Vdova po Jiřím Pomeje(†54) už roky vyznává thajskou kuchyni a naučila se ji velmi slušně ovládat. Ale pořád dokola maso a zelenina se už trochu přejídalo, tak se rozhodla, že to oživí chobotnicí. „Koupila jsem čerstvé chapadlo, recept našla, ale... Před koncem roku mám tolik práce, že nebyl čas na vyváření a prošvihla jsem datum spotřeby o pár dní. Naivně jsem si myslela, že to omyju a bude to k jídlu. Když jsem chobotnici vyndala z obalu, málem jsem ten smrad nerozdýchala,“ přiznala deníku Aha! dýdžejka.

Přiznání Andrey Pomeje: Musela říct NE miminku!

Video se připravuje ...

Prý dobrá kuchařka!

I když zkažený mořský plod šel hned z baráku do popelnice, tak to neskončilo. „Ten smrad se začal táhnout po celém okolí, a dokonce za mnou přišel soused, jestli nám něco někde nehnije. Než popelnici vyvezli, tak to vypadalo, že jsme na zahradě zakopali celou chobotnici,“ dodala se smíchem Andrea. „Jinak jsem opravdu dobrá kuchařka, ale tohle se nepovedlo. Thajská jídla máme dokonce i o vánočních svátcích,“ netají se kráska, kterou na otevření nového sushi baru nedaleko Karlova mostu doprovodil přítel Petr Plaček (41).

Andrea Pomeje: Dcera se rozhodla, že doma jíst nebude!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.