Tři roky po skonu Pomejeho: Vdovu Andreu našli mrtvou v lese | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tři roky po skonu Pomejeho: Vdovu Andreu našli mrtvou v lese

Drsné natáčení vdovy po Jiřím Pomeje (†54): Andreu čekala brutální smrt! A zahrabali ji v lese
Drsné natáčení vdovy po Jiřím Pomeje (†54): Andreu čekala brutální smrt! A zahrabali ji v lese (ČT, insta, archiv)

Už dnes večer ji čeká debut na televizní obrazovce. Dýdžejka Andrea Pomeje (33) se objeví v první části dvoudílného filmu ČT Vražedné stíny v roli mrtvé krásky, kterou najdou vyšetřovatelé v lese! Vdova po zesnulém Jiřím Pomeje (†54), od jehož úmrtí uplynou 26. února už tři roky, si tak vyzkoušela manželovu hereckou profesi.

Natáčení probíhalo v srpnu 2020 a sama Andrea si svou roličku vychutnávala plnými doušky. I když skončila zasypaná hlínou v lese. Smrt jí sluší „První část dne byla docela sranda, pak přišla ta horší...“ svěřila se dýdžejka bezprostředně po natáčení. V lese na Kladensku na ni čekal připravený hrob, do něhož »hupsla« ve třpytivých šatech. Ty jen podtrhly její dokonalou postavu a bujný dekolt. Andrea byla z natáčení nadšená a i jako mrtvole jí to slušelo.

Andrea Pomeje: Neumím přijímat dárky a lichotky, Vánoce pro mě nejsou

Video se připravuje ...

Však se na ní také maskéři vyřádili. „Asi jsem trošku divná, je to takový morbidní, ale mně to nebylo vůbec nepříjemný,“ konstatovala dýdžejka, jež se alespoň na chvíli mohla vcítit do pocitů svého muže, jenž býval ostříleným hercem. Jak se Andree první role povedla, můžete posoudit už dnes ve 20.10 hod. na ČT1.

O co ve filmu jde?

„Jde o spiknutí několika mocných strážců zákona, kteří se rozhodnou zavraždit kolegu, jehož aktivita hrozí prozrazením jejich kriminální činnosti. Vraždu pak svedou na jiného kolegu, hlavní postavu příběhu, na základě vykonstruovaných důkazů. Nespravedlivě stíhaný policista je vazebně stíhán, nakonec se z vazby dostane na základě intervence vlivného advokáta. Ale nic není zadarmo, a tak je zapleten do složité hry protislužby,“ říká režisér dvoudílného snímku Jiří Svoboda.

Dýdžejka Andrea Pomeje podprsenku nepotřebuje! Ale řetízky měly co dělat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xoxo
21. 2. 2022 • 17:02

Moc jsem jí tu mrtvolu nevěřil, ty dialogy koronera mne dokonce rozesmály a nej nás dostalo, jak jí zvedl víčko a pod ním rybí oko madam Pomeje. Já osobně bych se u téhle scénky smíchy pomočil

macek220364
21. 2. 2022 • 06:12

ty plastiky......

macek220364
21. 2. 2022 • 06:10

zoufalče

antonuis.j
20. 2. 2022 • 14:02

Tohle je jen tupá dorota, nula, trapka, která se "proslavila" sňatkem s Jirkou Pomejem, tvrdí že je DJka a přitom je curva. Chudák Jirka, využila ho, donutila k samoléčbě a kopla do něj, když se jí ho podařilo konečně zabít a umíral. Mimoto je to odporná špína, zrůda, plastiková obluda, vypadá jak parodie na Blansku Matragi. Škoda, že v tom lese fakt nenašli tenhle póvl opravdu.

neznalek88
20. 2. 2022 • 10:47

Titulek článku mohl vymyslet pouze debilní člověk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.