Těhotenské testy v koupelně: Co Andrea Pomeje tají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotenské testy v koupelně: Co Andrea Pomeje tají?

Andrea Pomeje se může pyšnit dokonalým tělíčkem
Andrea Pomeje se může pyšnit dokonalým tělíčkem (Instagram)

Vdova po producentovi Jiřím Pomeje (†54) Andrea Pomeje (33), se nedávno postarala o pořádný rozruch. Tedy, víc než ona spíš její přítel Petr Plaček (40). Prozradil totiž, co si Andrea schovává v koupelně!

Před nedávnem krásná DJka Andrea Pomeje(33) přiznala, že se snaží omezit alkohol. Nepila dokonce ani na Nový rok. To zaselo v jejích fanoušcích první zrnko podezření. Korunu tomu poté nasadil její přítel Petr Plaček (40). „Čeká mimčo, v koupelně má těhotenský test,“ vytroubil Petr. Andrea zrovna natáčela video na sociální sítě a tak to měli fanoušci hezky v přímém přenosu.

Dýdžejka Andrea Pomeje podprsenku nepotřebuje! Ale řetízky měly co dělat

Video se připravuje ...

Sama Pomeje ale těhotenství popírá. „Miminko opravdu nečekáme, kdyby ano, mlčela bych a určitě bych neřekla, že ne. Lidé na sociálních sítích by si to určitě už přáli, Péťa nejspíš taky, ale já myslím, že je ještě čas,“ svěřila se Andrea. Za tím, že omezila alkohol, má údajně stát její seberozvoj. Ani tak jí to fanoušci příliš nebaští…

Andrea Pomeje: Neumím přijímat dárky a lichotky, Vánoce pro mě nejsou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.