Strach Pomeje o člena rodiny: Voda na plicích a slabé srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strach Pomeje o člena rodiny: Voda na plicích a slabé srdce!

Andrea Pomeje
Andrea Pomeje (Filip Matušinský)

Nepopsatelný strach teď zažívá Andrea Pomeje (33) o čtyřnohého miláčka. Sedmiletý Ringo odmítá jíst a prášky nemůže ani cítit.

Dýdžejka už neví, co si počít. Milovanému rotvajlerovi, kterého zrovna hlídá rodičům, před týdnem doktoři zjistili vadu srdce a vodu na plicích. Chudák pejsek je teď celý skleslý a odmítá i nejoblíbenější dobroty. „Už vůbec nic nejí, nechce. Léky se do něj nedají dostat, jenom násilím, což je hrozný,“ zoufá si sexy černovláska. Naděje na jeho uzdravení se však zarputile odmítá vzdát. Vytrvale zkouší vývary i jiné krmivo, naslouchá radám fanoušků a zvažuje různé postupy. Něco z toho už prý i pomáhá! „Uvidíme, co bude dál, ale já mu věřím. I takový půst dokáže divy,“ dodává vdova po herci Jiřím Pomeje (†54) přesvědčeně.

 

Markéta uvaří celebrity. Tentokrát Andreu Pomeje: 

Andrea Pomeje s partnerem: Kvůli covidu přišli o práci i společné plány! A kdy budou mít dítě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
1. 8. 2021 • 06:45

Ač jí moc nemusím,souhlasím s jejím tvrzením..Malé děti a zvířata nedokážou druhým sdělit co je trápí a co jim je,jak se cítí.Přestože psi sami toto dokážou i odhalit nemoci či očekávání potomka...Je to zvláštní a zároveň smutné,že pak člověk neví co jim je a jak jim pomoci..

yokky
30. 7. 2021 • 23:31

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.