Andrea Pomeje děsí! Slova o smrti, cesty do nemocnice... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Andrea Pomeje děsí! Slova o smrti, cesty do nemocnice...

Andrea Pomeje přiznala psychické problémy
Andrea Pomeje přiznala psychické problémy (instagram.com)

Nejkrásnější česká DJ Andrea Pomeje (33) si prožila temné období. Dlouhá léta bojovala s problémy svého muže Jiřího Pomeje (†54), který se dostal do drápů obrovských dluhů a alkoholu i s nenávistí veřejnosti. Je zřejmé, že se to podepsalo na jejím psychickém stavu.

Rozhodně není žádná plačka, život, kdy se musela občas zamykat s dcerou a čekat, až Pomeje vystřízliví, ale není žádný med. „Jirka má prostě jisté psychické problémy, které místo toho, aby řešil kompletně a už dávno s odborníky, řešil je a řeší alkoholem. Ničí sebe, ale hlavně lidi kolem něj, kteří ho milovali, milují, věřili mu. On bohužel nikdy neuznal, že vina je na jeho straně. Házel chyby na druhé, stejně jako si myslel, že za něj všichni všechno vyřešíme. Když byl nějaký problém, tak ho okecal, pak si vypnul mobil a s těmi lidmi nekomunikoval. Ale tak to nejde. Pak se divil, že problém nezmizel, a opět do toho spadl,“ popsala už dříve střípky života po jeho boku pro magazín Sedmička Andrea. 

Andrea Pomeje: Neumím přijímat dárky a lichotky, Vánoce pro mě nejsou

Video se připravuje ...

Nyní v eXtra.cz promluvila o stavech panické ataky, kterou si jako důsledkem stresu a psychického vypětí prošla. "Psychické ataky jsem zažila. Je to nevyzpytatelná nemoc, která vás klidně zničehonic přepadne mezi regály v obchodě. Ale když jste v nejvypjatější situaci, kterou jste v životě zažili, tehdy ataka nepřijde. Vůbec se to nedá předvídat,“ vypráví Andrea. „Byla jsem přesvědčená o tom, že jsem vážně nemocná, že se mnou něco je, že mám v nepořádku něco v těle. Obávala jsem se, že mohu mít třeba rakovinu. A nenapadne vás, že to je psychické, vnímáte to jako reálný fyzický problém. Začne vám bušit srdce tak, že sebou seknete, pak nevíte, co se s vámi stalo, a už se vezete sanitkou,“ vzpomíná. „Z nemocnice vás pak pošlou domů jako zdravého člověka. A když to máte několikrát denně, je to peklo,“ popsala barvitě. Nyní už je prý rok bez problémů, ale jak sama přiznává, člověk nikdy neví...

Dýdžejka Andrea Pomeje podprsenku nepotřebuje! Ale řetízky měly co dělat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
24. 1. 2022 • 13:34

no jo ten chlast. zničil několika ženským život.a úplně zbytečně!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.