Kuklová vyznala lásku Jiřímu Pomeje (†54): V den jeho narozenin | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kuklová vyznala lásku Jiřímu Pomeje (†54): V den jeho narozenin

Zamilovaní manželé v Paříži
Zamilovaní manželé v Paříži (Foto archiv M. Kuklové)

Dlouho o něm odmítala mluvit. Až teď v pondělí, kdy by Jiří Pomeje (†54) slavil 57. narozeniny, zalovila Míša Kuklová (53) v rodiném albu a prostřednictvím sedmi fotografií s jejich krátkým či delším komentářem zavzpomínala na svého prvního manžela – herce, dabéra a filmového producenta, který v únoru 2019 podlehl v boji s rakovinou. 

Míša a Jirka byli manželé 13 let. Herečka s ním zažila krásné i špatné chvíle. „Čím dál raději se vracím do vzpomínek a prožívám některé životní okamžiky znovu. Jsou to setiny vteřin, které mě přenesou, ale v ten moment tam jsem. Přítomně a živě,“ vyznala se na sociální síti Kuklová, jež stejně jako Pomeje bojovala se zákeřnou nemocí. „A někdy se vzápětí dostaví zvláštní stesk a bol, jak nám ten vyměřený čas rychle ubývá,“ posteskla si. „A ty vzpomínky... dostavují se mi jen ty pěkné!”

Růžové brýle

„To jsme ještě naši budoucnost viděli růžově...” Za Jirku byla Míša vdaná v letech 1994 až 2007, manželství zůstalo bezdětné. I když herečka po jeho boku dost zkusila, zvlášť když se Pomeje coby producent zadlužil kvůli filmu Andělská tvář a ona málem přišla o dům svých rodičů, jejich pouto bylo silné.

Turecká dieta

„Jirka rád ochutnával vše neznámé, a tak si dal v Turecku nějakou hodně ostrou místní specialitu. Hned ten první den a bylo mu z toho tak zle, že do konce pobytu byl na dietě. Zhubl a moc se mi takhle líbil!”

Nerozlučná dvojka

„Na lanovce ve Špindlu s naší jezevčicí Amy. Když jsem ji jako štěně přinesla domů, zlobil se, a jak to tak bývá, pak tvořili nerozlučnou dvojici.“

Michaela Kuklová: Na Fantoma dorazila s krásnou maminkou

Video se připravuje ...

Thajsko, jeho láska

„Tahle fotka je z Thajska, které Jirka miloval...“ Dokonce natolik, že si tam v lednu 2013, když už byl rozvedený nejen s Míšou Kuklovou, ale i se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48), vzal za manželku svou poslední lásku – dýdžejku Andreu (33).

Z pekla štěstí

„Návrat z premiéry pohádky Z pekla štěstí na Mallorce!“ Troškovu pohádku, jež nebude na obrazovkách chybět ani o letošních vánočních svátcích, Pomeje produkoval. Původně v ní měl i hrát loupeživého krále Brambase, ale pak ho přenechal Danielu Hůlkovi (53).

Milenci v Paříži

„U nohou Eiffelovky v Paříži...” Zamilované hrdličky ve městě milenců. „Milovala jsem ho, ale upřímně řečeno, nakonec se s ním vůbec nedalo žít,“ řekla kdysi Míša o jejich vztahu, na němž se hodně podepsalo to, že Jiří holdoval alkoholu.

Nejdojemnější foto

„Z téhle fotky mě mrazí. Zleva je Karel Svoboda, Jirka, ředitelka Planet Hollywood Ivana Sehnalová (doufám, že přeživší), Zdeněk Borovec a Ivetka Bartošová, když byla ještě v plné síle, kráse a netušila, že bude jednou Jirka jejím mužem. Někdy mi bývá smutno, že odešlo z mého života už hodně veliké množství lidí. Jako by se s jejich odchodem přítomnost teprve skutečně stala minulostí...”

Andrea Pomeje: Neumím přijímat dárky a lichotky, Vánoce pro mě nejsou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
15. 12. 2021 • 10:05

Mnohokrát na něho kydala špínu..... a teď taková otočka??? Že by se chtěla národu přípomenout???

mbmb
15. 12. 2021 • 08:23

Chuderka, má stejný tik jak Chantal ,vzpomínají na darebáky stále dokola

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.