Míša Kuklová po rozchodu se snoubencem: Zanevřela na chlapy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Míša Kuklová po rozchodu se snoubencem: Zanevřela na chlapy!

Michaela Kuklová a Josef Wittner se rozešli
Michaela Kuklová a Josef Wittner se rozešli (Instagram, archiv)

O dalším vztahu nechce ani slyšet! Michaela Kuklová (53) si po rozchodu se snoubencem Josefem Wittnerem (41) dalšího chlapa do života nepustí. Místo toho se vrhla do práce a má nové angažmá v divadle!

Herečka s podnikatelem oznámili rozchod v červnu, od té doby je Kuklová sama. „Myslím, že to bude trvat dlouho, než se mi někdo nový objeví po boku,“ uzavřela Michaela s tím, že se s expartnerem dohodli, že rozluku nebudou ani jeden komentovat a zůstávají přáteli. Když zanevřela na chlapy, po hlavě se vrhla do práce. Právě zkouší novou roli ve Strašnickém divadle – Divadlo francouzské komedie hru Prachy, jako by z nebe padaly. „18. září máme premiéru a je to opravdu hodně textu, ale sešla se tu skvělá parta a je cítit ta radost, že se vracíme zase před diváky,“ popsala náladu v novém angažmá.

Rozhovor s Michaelou Kuklovou: 

Video se připravuje ...

„Lidé si o hercích hodně myslí, že se topíme v penězích, ale realita je většinou jiná,“ svěřila se Aha! Míša, která v době pandemie, kdy divadla nehrála, malovala obrazy na zakázku. „V mládí jsem se rozhodovala mezi tím, jestli budu herečkou, nebo malířkou. Teď jsem se k této profesi vrátila a hodně mi to finančně pomohlo,“ prozradila představitelka princezny Jasněnky.

Rozhovor herečky Michaely Kuklové s prof. Tesařovou z VFN Praha a prof. Svobodou z Masarykova onkologického ústavu v Brně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Bohumil Plucnara
17. 2. 2023 • 15:00

co to je za blbost,na nic nezanevřela,prostě ootřebocvla si udělar odstup

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.