Kuklová po rozchodu se snoubencem: Skončila na operačním sále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kuklová po rozchodu se snoubencem: Skončila na operačním sále!

Michaela Kuklová
Michaela Kuklová (Aha!, ara)

Po rakovině prsu ji čekal další těžký zákrok. Michaela Kuklová (53) přišla loni kvůli zákeřné chorobě o ňadra. Nyní je má díky profesorovi Andreji Sukopovi (52) zase zpět. „Byla jsem na sále dlouho,“ prozradila Aha!.

Operace nebyla jednoduchá a představitelka princezny Jasněnky je přesvědčená, že jiný chirurg by to třeba i vzdal a ona by zůstala bez svých ženských předností. „Měla jsem pod kůží vazivové jizvy. Ty musel pan doktor napřed odstranit, aby mi mohl dát implantáty. Dokázal mi pak udělat nádherná hladká ňadra. Je to frajer,“ popsala situaci Míša. Přednosta Kliniky plastické chirurgie FNKV Andrej Sukop patří mezi nejlepší odborníky, jezdí ale i na mise operovat děti. „Svým přístupem mě dojal. Je velice citlivý,“ přiznává herečka.

Ač muž, dokáže se prý vžít do křehké a zraněné ženské duše. Navíc má kolem sebe sestavený dobrý tým, který šlape jako hodinky. Míša ale přiznala ještě jednu překvapivou novinku. Před měsícem se rozešli se snoubencem, podnikatelem Josefem Wittnerem (41). Až doteď to kvůli Míšině operaci tajili. Herečka potřebovala klid. „Něco krásného končí a věřím, že jednou něco krásného začne,“ řekla k tomu Michaela.

Rozhovor herečky Michaely Kuklové s prof. Tesařovou z VFN Praha a prof. Svobodou z Masarykova onkologického ústavu v Brně

Video se připravuje ...

Druhý rozchod

Míša se s přítelem Pepou rozešla už jednou, a to loni na jaře. Měla pocit, že potřebuje volnost a ona mu se svou nemocí nesmí bránit v rozletu. „Když se mi něco děje, jsem typ, který chce být sám,“ přiznala. Pak se ale zase dali dohromady a krátce nato dal Pepa Míše zásnubní prsten. Ke svatbě už ale nedojde.

Kuklová otevřeně o prodělané rakovině prsu: Děsivý detail, který zatím nezazněl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.