S rakovinou bojující Kuklová: Proč ji opustil partner? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

S rakovinou bojující Kuklová: Proč ji opustil partner?

Michaela Kuklová
Michaela Kuklová (archiv TV Prima)

Herečka Michaela Kuklová (51) má za sebou operaci po diagnostikované rakovině prsu a intenzivně tak byla nucená řešit, jak neohrozit svoji už tak oslabenou imunitu. Z toho důvodu musela přistoupit na velmi tvrdé řešení. Svého přítele Josefa dočasně vysvětlovala z bytu, jak uvádí web Super.cz.

Stalo se to proto, že se její partner nedávno zúčastnil pohřbu svého kamaráda, kde se setkal s několika lidmi. Z toho důvodu se s ním herečka raději dohodla, aby zůstal ve 14 denní karanténě. Vyslyšela tak rady svých fanoušků. „Moc vám děkuji za názory v rámci předvčerejšího dilematu. Přítel zůstal na Moravě. Děkuji za množství zpráv, které denně dostávám, moc se snažím je alespoň přečíst a přednostně komunikovat s těmi, kteří si sami něčím procházejí, ať jde o jakoukoli závažnou nemoc. Věřím, že se tak podporujeme navzájem,“ svěřila se Michaela Kuklová na sociální síti dle uvedeného webu.

Zároveň dodala, že se cítí v rámci možností dobře. Vzhledem k situaci, jaké musíme nyní čelit všichni bez rozdílu. „Ještě před pár dny jsem byla z těch, kdo věří, že to bude jako s obyčejnou chřipkou. Dnes mám respekt, vlastně i strach. Každého z nás někdo potřebuje, miluje a život bez nás by pro ně byl bolestný, prázdnější, nebo osamělý,“ rozvedla své myšlenky s tím, že ji děsí lidé, kteří strach nemají. Protože teď více než kdy jindy záleží na sociální inteligenci, tedy na schopnosti nemyslet jen na své přežití.

Míša Kuklová o vzpomínkách na mrtvé: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Uivatel_5413725
20. 3. 2020 • 20:09

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

mord
19. 3. 2020 • 20:23

Bellmeka ty stará nulo je toho spousta nad tvé chápání. Jsi tupá. S tím nic nenaděláš.

-bello-
19. 3. 2020 • 17:50

Nechce soucit, nechce litovat, ale mluví o sobě pořád! Nevím , jaké má fanoušky, o kterých mluví a také netuším, proč řeší " dilema karantény " přítele Josefa s veřejností.Fakt se v tom neorientuju

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.