Michaela Kuklová: Stačily dva měsíce... ROZCHOD I ZÁSNUBY!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Michaela Kuklová: Stačily dva měsíce... ROZCHOD I ZÁSNUBY!?

Herečka Michaela Kuklová se nejdřív s Josefem rozešla, pak zase dala dohromady.
Herečka Michaela Kuklová se nejdřív s Josefem rozešla, pak zase dala dohromady. (Facebook)

Opět se raduje ze života! Princezna Jasněnka Michaela Kuklová (52) se nejprve musela poprat s rakovinou prsu a následně oznámila rozchod s o 12 let mladším partnerem Josefem! Jenže vše se obrací... Teď to vypadá na zásnuby!

V únoru na sociální síti šokovala herečka všechny své fanoušky oznámením, že podstupuje léčbu rakoviny prsu. A o měsíc později měl ztroskotat i vztah s přítelem Josefem. Ukončila ho prý kvůli hormonální léčbě. „Nechtěla jsem ho zatahovat do svých problémů a myslela jsem si, že ho tím ochráním,“ přiznala teď deníku Aha! Kuklová. „Ale on se nevzdal a bojoval o mě,“ prozradila, že se dali opět dohromady.

Potřebovala být sama
Když herečka o své nemoci promluvila, pomáhalo jí prý nejvíc to, že se mohla radit a komunikovat se ženami, jež potkal stejný osud. „Najednou jsem měla zaměstnanou hlavu,“ přiznala Kuklová. „Bylo důležité nechat Míšu být sama se sebou. To bylo na tom všem nejtěžší. Zvyknout si na to a pochopit to. Ze začátku jsem měl pocit, že jsem něco provedl, ale ve skutečnosti to bylo tak, že prostě Míša potřebovala být sama,“ svěřil Aha! Míšin partner Pepa, který tak možná i trochu poradil partnerům ostatních nemocných žen.

Video se připravuje ...

Nevydařené manželství
Na přímý dotaz deníku Aha!, zda teď partneři neuvažují o svatbě, přišly rozdílné odpovědi. „Já už mám jedno nevydařené manželství za sebou, tak na to budu potřebovat delší čas,“ připomněla Míša své manželství s hercem filmovým producentem Jiřím Pomeje(†54). „Já jí na to říkám, že všichni chlapi nejsou stejní,“ opáčil Josef. Ještě zvláštnější odpověď přišla na dotaz, zda už stihl Míšu požádat o ruku. „O tom já nesmím mluvit,“ odpověděl Pepa. „Nechci o tom mluvit,“ reagovala Kuklová. Podle všeho mohou být tedy partneři zasnoubeni a přece jen bude mít i tato pohádka šťastný konec!

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
16. 6. 2020 • 10:26

jsou nám u ..... asi jako my jim.....

Helic
16. 6. 2020 • 06:09

To jsou zase kecy hned ráno. Koho to zajímá ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.