Michaela Kuklová o chystané svatbě: Do roka a do dne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michaela Kuklová o chystané svatbě: Do roka a do dne?

Michaela Kuklová, Josef Wittner
Michaela Kuklová, Josef Wittner (profimedia.cz)

Čerstvě zasnoubená Michaela Kuklová ( 52), kterou její přítel Josef požádal o ruku, vyzvala lidi, aby se nebáli chodit do divadel. Upozornila přitom na to, že největší strach mají ve velkých městech, jinde si menší návštěvnosti nevšimla.

Kuklová, která za sebou nemá kvůli boji s rakovinou prsu lehké období, během léta naplno hraje v zájezdových představeních. „V Praze se lidé bojí, v Brně se bojí, ale když vyjedeme někam jinam, tak se tam sejde těch tisíc lidí. Někteří mají roušky, někteří ne, ale prostě strach nemají. Snad se situace v létě zlepší i ve velkých městech a lidé budou chodit. Protože těžko říct, co nás všechny čeká na podzim,“ prohlásila herečka v rozhovoru pro Frekvenci 1.

 

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se.

Video se připravuje ...

Když nehraje, tráví léto doma za Prahou. „Já jsem udělala před časem chytrou věc, koupila jsem si domeček a přála jsem si, aby byl jako chalupa, aby ten pocit byl pořád dovolenkový, takže já mám dovolenou pořád. A do Prahy to mám 30 kilometrů. Takže to není daleko,“ pochvaluje si Míša. A kdy se bude vdávat? „Domluvili jsme se, že žádné do roka a do dne prostě, jak to vyplyne,“ usmívá se herečka.

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.