Míša Kuklová (52): Rakovina, rozchod a ZÁSNUBY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Míša Kuklová (52): Rakovina, rozchod a ZÁSNUBY!

Michaela Kuklová, Josef Wittner
Michaela Kuklová, Josef Wittner (profimedia.cz)

Nechala si navléknout zásnubní briliant. Míša Kuklová (52) konečně zapomněla na strach z manželství. Její přítel Josef Wittner (40) odstranil bariéry, které ji ničily od rozvodu s Jiřím Pomeje (†54), po němž následovaly drsné soudy. „Pepi zvolil chvíli, kdy jsem byla ve starém vytahaném triku, rozcuchaná a nenamalovaná,“ svěřila se princezna Jasněnka.

Poté, co se pár letos rozešel a dal znovu dohromady, přišla na jaře žádost o ruku. Pepa chtěl, aby jeho láska pochopila, že miluje její duši, ne pouze tělo a něžnou tvář. Míša na tu chvíli nikdy nezapomene. A nejen proto, že to byl pro ni zlom. Pepa z nervozity zapomněl položit tu základní dojemnou otázku, která odstartuje vše krásné.

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se

Video se připravuje ...

Bolavá kolena
„Poklekl, otevřel krabičku s prstýnkem a začal se vyznávat ze svých citů. Opěvoval mě. Nádherně. Mlčela jsem. A tak pokračoval. V duchu však přemýšlel, proč se jen usmívám a mlčím, že už ho dost bolí kolena. Nevzdával se, i když se mu v obličeji mísily pocity nervozity, bolesti a nepochopení. Stále jsem mlčela. Zmlknul taky. Nastalo ticho, kdy jsme na sebe oba nechápavě koukali. Hlesla jsem: A nechceš se mě na něco zeptat? A jó!“ pochopil konečně novopečený snoubenec. Padla i ta základní otázka: „Vezmeš si mě?“

Oltář bude
Míša sice hned trochu opatrně dodává, že to určitě nebude do roka a do dne, ale Pepa když si něco vysní, tak to tak bude. Na dotaz, zda věří, že Míšu dostane k oltáři, odpověděl přesvědčivě: „Samozřejmě!“

Opustila Josefa kvůli rakovině
Herečka Michaela a podnikatel Josef jsou spolu už dva roky. Míša sice letos vztah na chvilku přerušila, když bojovala s rakovinou prsu a léčba ovlivňovala její psychiku, ale díky Josefovi netrvala pauza dlouho. „Já jsem ten typ, co když se mu něco děje, je raději sám. Měla jsem špatný pocit, že bych mu bránila ve štěstí s nějakou ženou, která neprochází takovými problémy. Je to velmi zátěžové onemocnění pro rodinu i pro partnerství. On mě přesvědčil, že je lepší to zvládat ve dvou. Chci to zkusit,“ popsala herečka, proč se znovu dali dohromady.

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.