Princezna Jasněnka Michaela Kuklová: Sexy i bez prsou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Princezna Jasněnka Michaela Kuklová: Sexy i bez prsou!

Michaela Kuklová
Michaela Kuklová (Instagram)

Svlékla se do spodního prádla a odvážně se vyfotila v posteli. Michaela Kuklová (52) dokazuje, že má v sobě neuvěřitelnou vnitřní sílu. Kvůli rakovině prsu totiž přišla o obě prsa.

Drsnou diagnózu si od lékařů vyslechla loni v únoru. Hned poté podstoupila operaci, při které jí byla odebrána obě ňadra. A samozřejmě jí to zamávalo i s psychikou.

Krůček po krůčku ale slavná princezna Jasněnka získala ztracené sebevědomí zpět. A to tak, že se nestydí předvést své tělo ve spodním prádle a motivuje tak další nemocné ženy. Míša nosí chytré podprsenky s vycpávkami, takže není na pohled patrné, že by ňadra neměla.

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje. Testy na rakovinu selhaly

Video se připravuje ...

„Ženou za všech okolností,“ okomentovala odvážný snímek. „Litovat můžete jen toho, co jste nezkusili a neudělali. Já to začala chápat až teď. Důležité je dělat i blbosti a bavit se o hloupostech. Život sám přináší mnoho utrpení...“ připsala. I když má všechny testy už v pořádku a chystá se i na plastiku, nejistota z nemoci v ní stále přetrvává.

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.