Platí stále zásnuby? Slova Kuklové překvapují | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Platí stále zásnuby? Slova Kuklové překvapují

Michaela Kuklová s Josefem Wittnerem plánují budoucnost.
Michaela Kuklová s Josefem Wittnerem plánují budoucnost. (profimedia.cz)

Herečka Michaela Kuklová (52)  vypadá po boji s rakovinou konečně šťastně! S partnerem Josefem Witterem (40) se těší na společné Vánoce, a dokonce plánují svatbu. Jenomže poslední hereččiny téměř až melancholické příspěvky budí zvláštní dojem.

Až po padesátce zřejmě našla představitelka princezny Jasněnky Michaela Kuklová (52) toho pravého. Mají společné aktivity, pracují na své postavě, a dokonce se herečka vrátila i ke svému oblíbenému malování. Na první pohled se zdá, že konečně našla svého prince i ve skutečnosti a čeká je spokojená budoucnost.

Díky některým příspěvkům Kuklové na sociálních sítích však čas od času vyvstanou pochyby, jestli je skutečně vše sluncem zalité, nebo je realita zcela jiná. „Svět není černobílý. Máme miliony odstínů, miliony názorů, miliony pocitů, které se jako paprsky slunce sbíhají v jedno. To jedno je bůh? To jedno je láska? Je to přece jedno,“ citoval web Expres. cz herečku.

Radikální změna Míši Kuklové bojující s rakovinou. A Ester Janečková hledá dceru!

Video se připravuje ...

Co bylo cílem tohoto prohlášení, ví pouze Kuklová. Lze jen spekulovat, zda herečka nahlas přemýšlela o svém vztahu, či se zkrátka jen filozoficky zamyslela.

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.