Smolařka Yvetta Blanarovičová: Bolesti jsou zpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smolařka Yvetta Blanarovičová: Bolesti jsou zpět!

Yvetta Blanarovičová
Yvetta Blanarovičová (tv nova)

V den svých narozenin skončila na kapačkách v nemocnici. Kvůli šíleným bolestem v zádech poslali lékaři Yvettu Blanarovičovou (57) už podruhé na magnetickou rezonanci. A bohužel pořád není úplně v pořádku.

Před dvěma týdny si zablokovala záda takovým způsobem, že už se nenarovnala. „Balila jsem si věci na Lipensko, ohnula jsem se pro tašku a skončila na kolenou. Jenom mě zapálilo v zádech, zůstala jsem tam viset a nemohla jsem se narovnat,“ popsala Aha!, co se jí to stalo. Okamžitě musela na infuze a hned, jak to šlo, na magnetickou rezonanci, aby vyloučili vážnější zdravotní problém.

Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra!

Video se připravuje ...

Ukradený šperk

A než vládní restrikce stoply všechna představení, stihla odehrát pět. „Měla jsem na sobě tříkilový kostým. Vzhledem k tomu, že jsem měla korzet, bylo to docela v pohodě, akorát když jsem přijela domů, tak mě záda zase pekelně bolela,“ přiznala, že to pořád není ono. „Kotrmelce zatím dělat nemůžu,“ naznačila, jak na tom je. Bohužel taky stále nanešla vzácný šperk z bílého zlata s diamantem, který vytrousila po vyšetření v »tunelu« a někdo jí ho ukradl. Nosila ho všude, dodával jí energii, a najedou není.

Yvetta Blanarovičová: Naštěstí maminka není takhle nemocná

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.