Yvetta Blanarovičová (50): O nevěře, milenci, sexu a hluboké nenávisti s bývalým manželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Yvetta Blanarovičová (50): O nevěře, milenci, sexu a hluboké nenávisti s bývalým manželem!

Yvetta Blanarovičová je ve svém věku velmi přitažlivá žena.
Yvetta Blanarovičová je ve svém věku velmi přitažlivá žena. (Foto: Aha! - Karel Kopáč, Alexandr Malachovský, koláž Ahaonline.cz)

Yvetta Blanarovičová je i ve svém věku stále v hledáčku objektivů fotografů. Má prostě šmrnc a její sex-appeal nedá leckomu spát. Proto se čas od času objevují její odvážné fotografie nebo "zaručené" zprávy o jejím soukromí. Jak to zpěvačka vnímá? Celkem otevřeně se o tom rozpovídala v rozhovoru pro magazín Spy.

Lži nesnese

Yvetta Blanarovičovánesnáší lži a nejvíce jí naštvala ta o jejím údajném milenci: "Vadí mi lži. Nedávno vyšla fotka mého údajného přítele, ale ve skutečnosti toho muže vůbec neznám. Rozčilí mě, když se v tisku objeví totální vymyšlenost." Na muže ale nemá krasavice štěstí, aniž by se lhalo.


O nevěře

"Když se provalila nevěra mého přítele, tak jsem chvíli měla pocit, že nenávidím celý showbyznys a všechna média, protože to odpálila pro celý národ. To bylo období, kdy mě to moc bolelo a hodně mě to vzalo," řekla zpěvačka o období, kdy ukončila vztah s Janem Mlezivou, úspěšným českým podnikatelem.


Dnes by se s manželem nenáviděli

Nevyšlo jí to ani s manželem. S odstupem času to ale vidí spíš pozitivně. "Kdybych zůstala se svým manželem, možná už bychom se v současné době hluboce nenáviděli. Rozváděli jsme se v době, kdy jsme byli přátelé a zůstalo nám to dodnes. Udělala jsem pro naše manželství tu nejlepší věc na světě, že jsem se k tomuto kroku rozhodla," prozradila Yvetta.
Pohoda a sex

Blanarovičová, která si v posledních letech pečlivě střeží soukromí, komentuje i další pikantosti. "Málokdo něco ví o mém soukromí za posledních pět let. Nevědí nic! Když popisují má prsa, můj rozkrok nebo jestli jsem vypadala hrůzostrašně, nad tím vším mám nadhled," říká a prozradila také něco o sexu: "Jsme narozeni s tím, abychom byli milováni, ne abychom byli samotáři a žili v celibátu.  Nejlepší plastika je pohoda a sex. A budu se toho držet až do konce života!"

Janem Mlezivou, úspěšným českým podnikatelem.



Přečtěte si
blankaflexi
16. 7. 2017 • 06:16

JOUDAJ......výborně vystiženě napsaná kritika,chtěla jsem začít psát ale vy jste to napsal/a naprosto přesně!!! Tato chudinka slovena s větším nosem je bezvýznamná nula,nikdy nic pořádného neukázala,profesně dávno za zenitem !!!!!!!!!!!

ferdinand6
1. 4. 2014 • 18:50

Jo a Sklovská si vzala toho bankéře a ve zralém věkusi chce pořídit miminko

ferdinand6
1. 4. 2014 • 18:46

Sklovská je ta přeopálená tmavovlasá, teď je tuším porotkyně na Primě v talentové soutěži. Blanarovičová hrála čertíka v Princezně ze mlejna a na stará kolena z ní dělají sexici.

joudajoudovy
1. 4. 2014 • 07:33

sex-appeal plny silikonu. upadajici herka si zalozila nadaci, z ktere si dotuje vydaje na osobni prezentaci. cim vice zkraslujicich navstev, jazykovych pobytu a luxusnich dovolenych, tim mene hvezdicek ze socialne slabych. slovena ma rada pravdu. takze.... svlekajici se starnouci zena, stava se trapkou, i kdyz se chlubi cizim perim a je chodici reklamou plastickych a kosmetickych firem. bohuzel, na stara konena a s ubyvajicim zajmem, ji nic jineho nezbyva. smutny to konec kariery.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.