To rozdýchá jen gay! Vnadná padesátnice Blanarovičová si odložila balóny na Trošku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

To rozdýchá jen gay! Vnadná padesátnice Blanarovičová si odložila balóny na Trošku

Yvetta Blanarovičová a její nebezpečné vnady.
Yvetta Blanarovičová a její nebezpečné vnady. (Facebook Yvetty Blanarovičové)

Nebezpečně sexy. Přesně to napsal jeden z fanoušků na sociální síti o Yvettě Blanarovičové. A pod to se můžeme jen podepsat. Herečka a moderátorka vypadá v padesáti lépe než většina dvacítek a její dekolt je tak plný, že muži mívají problémy se na Yvettu dívat. A být v její těsné blízkosti? S trochou nadsázky se dá říct, že to ustojí jen gay…

Představitelka roztomilého čertíka v pohádce Princezna ze mlejna tentokrát své vnady doslova strčila pod nos režisérovi Zdeňku Troškovi, který se však otevřeně hlásí k tomu, že je gay. V tomto případě mu odlišná orientace byla rozhodně k dobru, protože většině heterosexuálních mužů by nejspíš krevní tlak v tu chvíli stoupl nebezpečně vysoko.

Blanarovičová své vnady ukazuje pravidelně a střih šatů záměrně volí tak, aby se dekoltem pochlubila, jak se můžete přesvědčit v galerii tohoto článku. Nutno nicméně říct, že má být na co pyšná. V padesáti má herečka skutečně perfektní postavu, která se líbí i velmi mladým mužům. Ostatně, fotka pod tímto textem přesně vystihuje, kam míří pohledy mužů na kulturních akcích, kde Yvetta zpívá a moderuje.

Yvetta Blanarovičová a její nebezpečné vnady.



Přečtěte si
vlamore
31. 1. 2014 • 15:03

No,to je všechno hezký,ale co to pomůže,když na posledním vinobraní,kde se schází tisíce lidí, měla vystoupení s dětmi z místní mateřské školky,byla tak *nadrbaná*,že i normální jednoduchá věta ji dělala problém a ty nesmysly,co z ní padaly...otřesný.!!Bylo po poledni!!!Mohla se ožrat,ale až po svém vystoupení,za které měla zaplaceno.....postavu má pěknou,to ano,ale to je vše??Kdyby to byl večerní program,tak se tomu zasměju,ale že se děti učily,aby se ukázaly,co umí,tak tam tancovaly kolem ožralé ženské!!

franckajagrova
31. 1. 2014 • 14:19

Proč vytahujete staré fotky ?

jen123
31. 1. 2014 • 11:49

Nejen gay, ale určitě více chlapů neberou silikony!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.