Blanarovičová, Kerndlová a Válková přiznaly: Viděly jsme duchy! Ale ne v pohádce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Blanarovičová, Kerndlová a Válková přiznaly: Viděly jsme duchy! Ale ne v pohádce!

Yvetta Blanarovičová
Yvetta Blanarovičová (Foto Aha! – Marek Pátek, herminapress.cz, ara)

Ducha nad zlato - novou štědrovečerní pohádku s Viktorem Preissem (66) v titulní roli - vidělo rekordních 2 214 000 diváků. S »opravdovým« duchem se ale setkaly Tereza Kerndlová (27), Jitka Válková (22) i Yvetta Blanarovičová (50). A dodnes z toho všem třem naskakuje husí kůže!

Tereza Kerndlová: Kouřové zjevení:  (27), zpěvačka

„Je to už více než deset let a stalo se to ve starém domě, kde jsme dříve bydleli. Jednou v noci jsem jako obvykle procházela dveřmi z místnosti do místnosti a před sebou jsem spatřila bílý dým, který měl tvar lidské postavy. Najednou se objevil a nemohla jsem skrz něj projít. Trvalo to jen chvíli a zmizelo to stejně rychle, jako se objevilo. Nemohla jsem se pohnout z místa, ani křičet. Byla jsem hodně v šoku a dlouho jsem nad tím přemýšlela.“

Černá prababička: Jitka Válková (22), zpěvačka a modelka

„Stalo se to v mých osmi letech, pár dní po smrti prababičky. Spala jsem v obývacím pokoji. Nejprve jsem slyšela šramocení v kuchyni a kroky. Myslela jsem, že je to taťka, ale místo něho se objevil stín, černá silueta mé prababičky. Snažila jsem se zadržet dech, polil mne studený pot. Hned jsem utíkala k našim do ložnice, bylo to strašné. Od té doby se bojím tmy a neusnu sama potmě.

Duch kamarád: Yvetta Blanarovičová (50), herečka a zpěvačka

„Bydleli jsme v baráku, kde pravidelně v noci ve čtvrt na jednu začala vrzat podlaha na galerii. Jako by někdo za mnou chodil. Paní, o které se proslýchalo, že vidí duchy, mi řekla, že jeden bydlí s námi. Ale je pozitivní... Vyrazila mi dech. A pak jsem si s ním úplně v pohodě začala povídat. Když jsem se stěhovala, tak jsem si přála, aby se odstěhoval se mnou.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.