Olympijský trapas: Ze Sáblíkové udělali bisexuálku u Putina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Olympijský trapas: Ze Sáblíkové udělali bisexuálku u Putina!

Anglický gay magazín to trochu popletl.
Anglický gay magazín to trochu popletl. (Foto: ara)

Na internetu, konkrétně na webu věnovaném gay komunitě PinkNews.co.uk se krátce objevila zpráva, která byla zajímavá hned z několika důvodů. A to proto, že v ní figurovala nizozemská vítězka olympijského rychlobruslařského závodu Ireen Wüstová, naše stříbrná medailistka Martina Sáblíková a ruský car, tedy pardon, prezident Vladimir Putin.

Editoři magazínu, kteří podávali zprávu o návštěvě bisexuální Wüstové u hlavy Ruské federace, se dopustili zábavné chyby. Do koláže článku, která o setkání sportovkyně a Putina informoval, dali totiž omylem obrázek naší šampionky. Samotný fakt gratulujícího Putina bisexuální Ireen je také kuriózní, vzhledem k postojům ruské veřejnosti i úřadů ke 4% menšině. Navíc se ani nebál, když dívku obejmul. Že by změnil názor?



Přečtěte si
prroud
11. 2. 2014 • 12:37

Ono totiz ani tak nejde o deviaci samotnou,jako o to jeji zneuziti k cilum NWO,a pak teprv zacneme vsichni dopravdy narikat,ti normalni,i ti "jini"........

prroud
11. 2. 2014 • 12:35

Tomu nasvedcuje i zruseni diskusi pod clankama nicicima etiku,moralku,spravny vnimani sveta a rodiny! Nekomu moc zalezi na tom,abysme se stali horsi nez zvirata a misto abysme ty slusny z homosexualu tolerovali(vzdyt je rozdil jen v sexu),tak abysme se sjima stali a naopak je propagovali,znic rodinu,znicis stat,presne jak si EU preje na ceste k novymu svetovymu otrockymu radu!

prroud
11. 2. 2014 • 12:30

Ze by buzeranti oslavovali buzeranty?!!! Tak na me cela ta AHAcska akce s trapnejma dopisama a pomlouvanim nas NORMALNICH lidi kvuli kterejm svet nevymre po preslici,pusobi!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.