Hadamczik je jako klíště: Národ ho má plné zuby, on chce český hokej ničit dál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hadamczik je jako klíště: Národ ho má plné zuby, on chce český hokej ničit dál!

Tenhle Lojza odmítá z neúspěchu vyvodit osobní zodpovědnost!
Tenhle Lojza odmítá z neúspěchu vyvodit osobní zodpovědnost! (Foto: ČTK, koláž Ahaonline.cz)

A ven, to stačilo. Konečná! Zapomeňte na Nagano, na medailové sny. Hokejový nároďák opět selhal, ve čtvrtfinále olympijského turnaje dostal lekci od USA. Nejvyšší čas na rezignaci trenéra Hadamczika! On se však brání, jakoby nepochopil situaci.

Nic nepředvedli! Šedivé výkony podtrhli včerejším čtvrtfinálovým výpraskem od Američanů. Češi už nejsou hokejovou velmocí, ledaže...by konečně přišel nový trenér! „Hadamczik nemá systém. V Soči můžeme uspět jen tehdy, vezmou-li to na sebe zkušení hráči,“ řekl před Hrami natvrdo obránce Jan Hejda.

"Těžko se mi hledají slova. Mužstvo pracovalo velmi dobře, ale dostali jsme laciné branky a s tak silným soupeřem se pak zápas těžko otáčí," drmolil svým typickým hlasem trenér po zápase. "Nevidím ale důvod, když prohrajeme s tak silným týmem, jako je USA, abych se rozhodoval, zda budu pokračovat na střídačce," tvrdil drze Hadamczik na tiskové konferenci po prohře 2:5.

Češi mažou domů a fanoušci si přejí jediné: rezignaci Aloise Hadamczika. Nikdy nic nevyhrál a pod jeho vedením jdou výkony reprezentace stále dolů. Najde v sobě ale na tento krok sílu?

Hadamczikovo skóre u nároďáku - ani jedno vítězství!
OH 2006    3.
MS 2006    2.
MS 2007    7.
MS 2008    5.
MS 2011    3.
MS 2012    3.
MS 2013    7.
OH 2014    6.

Přečtěte si
bjuno
5. 4. 2019 • 07:54

Kde že ten Lojza někdy hrál a co dokázal jako hráč ? Nebo je to jen teoretik a podnikatel který vlastní půl Kravař? Jeho bratr byl kapacita ve fotbale ale on??? no to je k zamyšlení, pro český hokej dokázal a udělal s prominutím ho....no, ven s ním a dosadit někoho s opravdovými zkušenostmi - teorie je málo - viz Hlinka jako bývalý hráč s mnohaletými zkušenostmi - a hráči ho znali a brali, nehráli jen za ČR ale i za Hlinku...

9rot6
24. 2. 2014 • 06:00

Nu tedy p. Hadamcziku, koukal jste na finále hokeje na ZOH, to byl pane hokej a taktická bitva jako hrom, to Vám ale asi nic neříká,že. Jak to ten p.M. Babcok dělá, kurňa, před ZOH si vybere hráče,kteří se sehrávají jeden den a v poklidu si vyhrajou ZOH, a ještě Vám zcela zadarmo prozradím, že p. M.Babcok trénuje Detroit Red Vings, jako hlavní kouč, jak to že má takové výsledky? Já Vám to zase prozradím také zadarmo, p. Babcok má letité zkušenosti z NHL a hokeji rozumí a také jsou za ním výsledky, zatím co za Vámi je jen troškaření v EHT a kecy!

sateblit
23. 2. 2014 • 05:52

Čemu se divíte? Je to odéesák!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.