Trenér českých hokejistů Alois Hadamczik končí u národního týmu a nepovede ho už ani na mistrovství světa v Bělorusku. Řekl to v rozhovoru pro Hitrádio Orion. Rozhodl se rezignovat poté, co po čtvrtfinálovém vyřazení se Spojenými státy americkými skončili jeho svěřenci na olympijských hrách v Soči šestí. Podle svých slov nechtěl nadále čelit útokům médií.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nejdříve něco k Hadamczikovi , určitě udělal chyby v nominaci některých jmen, byly hlasy nepochopení z NHL a měly pravdu, na druhé straně svůj díl mají i hráči,hlavně zpočátku se mi zdáli nesehraní, nenasazení pavelce do úvodního utkání byl trenérův lapsus extra.Škoda,že nemohli někde sehrát alespoň jeden tréninkový zápas (na OH nelze v místě a hráči NHL nastupovali později).K ostatnímu komentování , souhlas s lyznikem 008, někdy ve chvíli emoce prosím , ale jinak dle křestního listu. osobně nejsem příznivec přechylování cizích ženských příjmení, navíc nemusím cokoli co je spojeno s Rusy a to neustálé Neumanové (Saša) apod . mne dráždilo, komentátor má být k cizím obecně neutrální a fandit jednoznačně své zemi .
V AHA se téměř nevěnují právě skončivším ZOH a je to škoda.Bylo by zajímavé zjistit názory lidí na úroveň reportáží.My v naší hospůdce jsme většinou vypínali zvuk při komentování z biatlonu,protože to jejich neustálé blábolení(zejména ten s familierním oslovováním GABČA,VERČA)jen rušilo sledování závodů.Ještě hůř a dlouhodobě jsou přímo nesnesitelní ČAPEK s NEUMANOVOU.Ti neustále omílají věci,které nikoho nezajímají.
At si jde ojizdet tu svoji politik a do trénování at se ne plete. Nebo ta jeho Ci Ca da kopačky a najde si někoho vykonejsiho a hlavně bohatšího. Už mne ty blbeckove s druhou mízou jdou jdou na nervy, v politice i ve sportu. Bez viagry ani ránu, ale tím se ne chlubí.
...no, fakt NARCIS ..., já všechno NEJ .., chtěla bych ho vidět, jak by neodešel za 10ti násobkem platu ..., protože je hrdý na Čechy , to je tedy fakt FÓR . Teďko, aby ještě odešli všichni TI ve vedení a jejich švagříčci, známí, bráškové, milenky, další rádoby sponzoři..., a konečně se už od mládeže bude hrát zase ten pěknej hokej ala Nagano , ale to je jen bláhovej sen